Start "The land of choice", la Paris

Start "The land of choice", la Paris

Campania de promovare internaţională a turismului românesc va debuta mâine, la Paris. Alături de Elena Udrea, ministrul Turismului, Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gică Hagi vor participa la o serie de evenimente pe esplanada primăriei din capitala Franţei, pentru a marca acest moment.

Aici, marele campion român Ilie Năstase va juca un meci demonstrativ cu Peter Mc Namara, urmat de schimb de mingi între cei doi şi ministrul Elena Udrea, precum şi cu cei din public.

Tot mâine va fi difuzat în premieră spotul de promovare a ţării, care îi are ca personaje centrale pe Nadia, Ilie şi Gică - trei legende ale sportului românesc.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Turismului, celebrul bulevard Champs Elysees va fi împânzit, timp de o săptămână, cu bannere de promovare turistică.

Ne puteți urmări și pe Google News

La sfârşitul zilei, ministrul Elena Udrea va oferi un cocktail pentru turoperatorii francezi şi presa română şi străină prezentă la eveniment.

Campania de promovare a turismului autohton va dura un an de zile şi va costa, potrivit ministrului Turismului, Elena Udrea, “câteva milioane de euro”.