Start pentru US Open 2021 - ponturi la pariuri pentru ultimul Grand Slam din 2021

Start pentru US Open 2021 - ponturi la pariuri pentru ultimul Grand Slam din 2021

Luni a început US Open 2021, unul dintre cele mai importante evenimente din tenisul mondial și în același timp ultimul Grand Slam din acest an. Se anunță o competiție intensă, mai ales la secțiunea feminină, căci prezente aproape toate jucătoarele de top 50 din tenisul feminin (excepții notabile ar fi doar Sofia Kenin și Serena Williams). (P)

Ashleigh Barty și Naomi Osaka par a fi principalele favorite, dar precedentele turnee de Grand Slam au indicat faptul că orice jucătoare de elită are șanse reale să obțină un mare succes în orice moment.

La masculin, favorit să se impună este Novak Djokovic - ar fi al patrulea Grand Slam din 2021 câștigat de acesta. De la turneu lipsesc, din cauza accidentărilor, Dominic Thiem, Rafael Nadal și Roger Federer.

Pentru că interesul publicului pentru US Open 2021 este unul major, iată câteva ponturi din oferta Unibet pentru pasionații de pariuri online:

Ne puteți urmări și pe Google News

 

  1. Simona Halep să câștige sfertul 3 de pe tablou

 

Revenită recent după o accidentare, Simona Halep a arătat o formă bună în partida cu Camila Giorgi din primul tur. Acum, sportiva româncă se află pe o parte dificilă a tabloului la US Open, alături de nume importante în tenis precum Naomi Osaka, Elena Rybakina, Cori Gauff, Elina Svitolina, Marketa Vondrousova, Madison Keys și Camila Giorgi.

Simona Halep a demonstrat în trecut faptul că are capacitatea de a obține rezultate impresionante chiar și când nu a fost favorită. Un bun exemplu este parcursul său de la  Wimbledon în 2019. Se poate profita așadar de cota foarte bună (12.00) propusă de Unibet pentru un astfel de pariu ce merită luat în calcul. În topul favoritelor la pariuri pentru a câștiga sfertul 3 pe tablou sunt Naomi Osaka (cota 3.25), Cori Gauff (cota 5.00), Elena Rybakina (cota 7.00) și Elina Svitolina (cota 7.50).

  1. Novak Djokovic să câștige US Open

 

După ce s-a impus în toate cele trei turnee de Grand Slam în acest an, Novak Djokovic este marele favorit pe segmentul masculin la US Open 2021. Și asta cu atât mai mult cu cât campionul de anul trecut, Dominic Thiem, s-a retras, iar Rafael Nadal și Roger Federer lipsesc de asemenea.

Jucătorul sârb este astfel aproape de a marca un Golden Slam, performanță istorică pe care în tenisul masculin au mai atins-o doar Rod Laver (1962 și 1969) și Don Budge (1938).

Statutul de favorit al lui Novak Djokovic este confirmat și de cota de la Unibet: 1,70. Șanse bune la câștigarea turneului mai au Daniil Medvedev (cota 5.00), Alexander Zverev (cota 6.50) și Stefanos Tsitsipas (cota 11.00).

  1. Alexander Zverev să ajungă în sferturile de finală

Învins în 2020 în finală de către Dominic Thiem, tenismenul german Alexander Zverev are posibilitatea de a-și lua revanșa în acest an la US Open. El a cucerit titlul de la Cincinnati și are un avantaj prin faptul că evoluează foarte bine pe hard court (pe astfel de suprafață a câștigat și titlul la Openul Canadei, în 2017). La Unibet, Alexander Zverev are cotă 1.50 să ajungă în sferturile de finală la această ediție US Open, mai ales că partea sa de tablou este una destul de accesibilă.

Cotele si opțiunile de pariere sunt preluate din oferta casei de pariuri online Unibet, una dintre cele mai mari din lume. Openul american beneficiază de o oferta extinsă, pentru fiecare meci fiind disponibile zeci de pariuri.

Tot la Unibet, poți sa te bucuri si de cea mai noua inovație tehnologică Bet Stream Live. Cu această funcție poți plasa pariuri live instantaneu cu un singur click in timp ce vizionezi stream-ul, cotele fiind afisate în aceeași fereastră.

 

 

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

 

Cotele din acest articol pot suferi modificări în orice moment.