Evenimentul Zilei > Social > Stareţul de la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, unde a stat ascunsă eleva dispărută: „Îmi pare rău c-am păcălit Poliţia, Iulia era la noi”
Stareţul de la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, unde a stat ascunsă eleva dispărută: „Îmi pare rău c-am păcălit Poliţia, Iulia era la noi”

Stareţul de la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, unde a stat ascunsă eleva dispărută: „Îmi pare rău c-am păcălit Poliţia, Iulia era la noi”

Iulia Ionescu a stat ascunsă la Mănăstirea Sihăstria Rarăului din Câmpulung Moldovenesc, din judeţul Suceava. Potrivit cotidianului Adevărul, călugărul care a condus-o la gară este de la această mănăstire, iar stareţul Ioan Larion Neagoe a recunoscut în faţa poliţiştilor că a găzduit-o pe adolescentă. Declaraţiile stareţului se contrazic însă cu unele informaţii din anchetă.

Citiți și articolul: Secret total despre locul unde a stat ascunsă Iulia
"Îmi pare rău c-am păcălit Poliţia, Iulia era la noi. Nu mi-am dat seama. Îmi pare rău că n-am anunţat Poliţia mai devreme şi nu am luat legătura cu familia fetei", a spus preotul Ioan Larion Neagoe, pentru ziarul Adevărul. Lăcaşul de cult se află la cota 1000, în vârf de munte.

Sâmbătă dimineaţă, mai mulţi anchetatori au venit cu poza fetei la mănăstire, pentru a-i întreba pe călugări dacă au văzut-o pe Iulia Ionescu. Atunci stareţul a negat că fata ar fi acolo, mai mult i-a permis Iuliei să rămână la mănăstire peste noapte.  

Potrivit unor surse judiciare, citate de Adevărul, stareţul Neagoe a declarat că Iulia Ionescu a plecat miercuri cu un microbuz din Bucureşti spre Târgu-Neamţ. Cel mai probabil, ea a stat timp de două nopţi la mănăstirea Agapia, apoi a ajuns la Sihăstria Rarăului.
Informaţii noi îl contrazic însă pe stareţ. De fapt, miercuri noaptea, Iulia intra într-o casă de amanet de pe bdul Kogălniceanu din București ca să-și vândă telefonul și lănțișorul, așa cum au declarat angajații acestui magazin. Poliția nu a dat nici până la această oră un comunicat oficial despre ce a făcut eleva dispărută.
GALERIE FOTO: Imagini cu adolescenta dispărută.


Alte știri despre acest caz:

 • Tatăl elevei care a dispărut în Bucureşti: „I-a trimis un mesaj duhovnicului ei că vine Apocalipsa"
 • Reconstituirea traseului fetei de 15 ani care a dspărut miercuri în Bucureşti
 • Patriarhia Română: Iulia Ionescu nu a fost la o mănăstire din Suceava. Tânăra a ajuns acasă
 • PRIMA DECLARAŢIE A DUHOVNICULUI a adolescentei dispărute! Ce a spus preotul despre Iulia Ionescu – VIDEO
 • ELEVA DISPĂRUTĂ a fost GĂSITĂ, într-un tren ce venea de la Suceava. Șeful Poliției Române: "Nu a fost victima niciunei infracțiuni"

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

 • BOIERIE pe AJUTOARE SOCIALE. Român în ANGLIA: "E ca şi cum ai găsi un sac cu bani pe marginea drumului"
 • Simona Halep a evoluat FABULOS şi a învins la Doha! Ea va urca încă un loc în ierarhia mondială
 • SEDINȚA PNL s-a ÎNCHEIAT. Iohannis și Antonescu au mandat de a susţine "cu feritate" respectarea protocolului USL, semnat în 2012

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

 • SECRETUL TRUPEI ABBA. Dezvăluirea a fost făcută după 40 de ani de la înfiinţarea formaţiei | GALERIE FOTO
 • ULTIMELE POZE ale unor persoane celebre. Cum arătau Steve Jobs sau Lenin înainte să moară| GALERIE FOTO
 • SITUAȚIE JENANTĂ pentru Andreea Marin. ZÂNA a renunţat la emisiunea de la TVR
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News