Evenimentul Zilei > Actualitate > Stanciu și Chipciu i-au dat mari emoții lui Boloni, în duelul românilor din Belgia: „Erau să mă ucidă”
Stanciu și Chipciu i-au dat mari emoții lui Boloni, în duelul românilor din Belgia: „Erau să mă ucidă”

Stanciu și Chipciu i-au dat mari emoții lui Boloni, în duelul românilor din Belgia: „Erau să mă ucidă”

Antwerp, echipa pregătită de Ladislau Boloni, și Anderlecht, gruparea la care activează Nicolae Stanciu și Alex Chipciu, au terminat la egalitate, 0-0, în startul noii stagiuni de campionat din Belgia.

Deși partida s-a încheiat fără goluri, Ladislau Boloni, tehnicianul gazdelor, a mărturisit că cei doi români ai lui Anderlecht i-au dat cele mai mari emoții. Stanciu a trecut pe lângă gol în minutele de final, când balonul pe care l-a trimis dintr-o lovitură liberă a trecut milimetric pe lângă poarta gazdelor. Și Chipciu a ratat, la rându-i, una dintre cele mai mari șanse de gol ale trupei din Bruxelles. „Ăștia doi români erau să mă ucidă. Amândoi cu două lovituri. Stanciu din lovitură liberă, Dumnezeu ne-a salvat. Am avut noroc. Am aranjat să fie pe lângă”, a declarat antrenorul român.

După meci, Boloni i-a transmis câteva sfaturi lui Stanciu, iar jucătorul a mărturisit că le va pune în practică. „Am discutat după meci cu dânsul. A fost o discuție constructivă, mi-a dat niște sfaturi. O să țin cont de ce a zis dânsul și sunt sigur că mă va ajuta tot ce mi-a transmis”, a spus Stanciu, potrivit Digi Sport.

„Am vorbit puțin cu domnul Boloni, i-am urat baftă în continuare. Mă bucur că s-a mărit colonia de români de aici. Sunt câțiva jucători români, sunt și doi antrenori români și mi-aș dorit să vină cât mai mulți pentru că atunci când am venit eram singur în campionat” – Alex Chipciu.