Spice Girls s-au reunit pentru o petrecere privată. Cine a reușit să le aducă împreună

Spice Girls s-au reunit pentru o petrecere privată. Cine a reușit să le aducă împreună

Victoria Beckham a făcut o petrecere în aceste zile pentru ziua ei de naștere de pe 17 aprilie. Drept urmare sărbătorirea a fost una de pomină, mai ales că vedeta a împlinit 50 de ani. Așa că trebuia marcată ocazia ca la carte. Victoria a reușit să le reunească pe celelalte colege ale ei de trupă și să le aducă la petrecere.

Practic Spice Girls au cântat încă odată de ziua fostei lor colege de trupă. Cel mai încântat a părut David Beckham care a și imortalizat momentul. Nu de alta, dar nu în fiecare zi cântă soția și colegele de trupă hiturile anilor 2000.

Spice Grils au mai cântat o dată împreună la petrecere

Petrecerea a fost cu adevărat una de pomină, așa că s-a terminat undeva pe la 2.30. Ba mai mult. Victoria a fost cărată de către nimeni altul decât soțul ei către mașină. Iar imaginile evident că au fost surprinse de paparazzi. Ziarele din Londra scriu că pentru eveniment familia Beckham ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 250 de mii de lire sterline.

Mai ales că inclusiv localul a fost unul ales pe sprânceană. Cert este că anul viitor cel mai probabil va fi organizat un alt eveniment de dimensiunea acestuia. Nu de alta, dar în mai 2025, David Beckham va împlini 50 de ani, drept urmare se va lăsa și atunci cu o petrecere de pomină.

Ne puteți urmări și pe Google News

Screenshot

David a cărat-o pe Victoria la sfârșitul petrecerii

David și Victoria Beckham sunt unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi par să fie de nedespărțit, au împreună trei copii și par să fi găsit secretul fericirii. Chiar dacă ultimele luni au fost destul de complicate pentru fosta cântăreață, soțul ei mereu i-a stat alături.

Victoria și-a rupt piciorul în urmă cu câteva luni la schi, dar acest lucru nu a ținut-o departe de activitățile obișnuite. Iar cel care a ajutat-o mereu, chiar a cărat-o la propriu în brațe a fost nimeni altul decât soțul ei.