Presupusa poveste de dragoste dintre cei doi a fost, însă, dezavuată de publicația Gossip Cop, care se ocupă cu verificarea zvonurilor legate de vedete,

„Brad și Margot petrec mult timp împreună deoarece își promovează filmul. În timp ce producătorii vor ca între ei doi să existe chimie pentru a atrage publicul, nu ar fi o problemă pentru Margot să se creadă că sunt împreună”, a declarat o sursă care nu și-a dezvăluit identitatea.

Tot aceeași sursă a mai adăugat că pe Brad Pitt nu l-a interesat că actrița este căsătorită și a continuat să flirteze cu ea. Potrivit speculațiilor, între cei doi actori ar fi ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie.

Împotriva tuturor zvonurilor, Margot Robbie își iubește partenerul și este foarte fericită alături de el. Actrița s-a căsătorit cu producătorul de film Tom Ackerley în secret în anul 2017.

Margot Robbie chiar nu ezită să publice constant pe rețelele sociale imagini cu soțul. Speculațiile pe o presupusă relație sentimental a actorului cu colega sa de platou, au fost generate pe fondul despărțirii de Angelina Jolie.

Pentru a afla mai multe despre acest subiect, Gossip Cop a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al lui Brad Pitt, care a confirmat că zvonurile sunt false. Ulterior, această informație a rezultat a fi falsă. Nu existau dovezi suficiente pentru a fi susținută.

Brad Pitt le-a făcut o surpriză studenților de la Universitatea de Stat din Missouri care vor absolvi anul acesta. Din cauza pandemiei de coronavirus, tinerii care pun punct unei frumoase perioade din viața lor au fost nevoiți să găsească alte moduri în care să sărbătorească absolvirea.

„Bună, tuturor! Aici este Brad din izolare care transmite salutări tuturor absolvenților de la Universitatea de Stat din Missouri. Trebuie să fie foarte ciudat să faceți asta într-o perioadă atât de dificilă, dar vreau să știți că vă sprijinim cu toții  și pariem că veți face din această lume un loc mai bun. Vă dorim tot ce este mai bun în viitorul vostru. Ați reușit! Așa că bucurați-vă. Gândiți la nivel înalt și încă o dată, felicitările mele pentru tot”, le-a transmis celebrul actor Brad Pitt absolvenților de la Universitatea de Stat din Missouri, potrivit b1.ro