Pentru premiera din 20 septembrie casa s-a închis o cu lună înainte, la fel și pentru reprezentația din 23 septembrie. Vienri a fost ”sold-out” și spectacolul programat pe 19 octombrie.
”Publicul intră într-o poveste fascinantă. Mai mult, are șansa să participe la ea în mod direct și să danseze tangoul, să-și spună propria poveste în pași de dans. În 100 de minute, spectatorii (re)descoperă puterea iubirii, se (re)îndrăgostesc, (re)învață să-și accepte emoțiile; apoi simt nevoia să le împărtășească celor din jur sau, pur și simplu, vin din nou la spectacol pentru că vor să le retrăiască”, explică secretarul literar al Naționalului timișorean, Codruța Popov.
Spectacolul aduce pe scenă o distribuție impresionantă – actorii Sânziana Târța, Victor Bucur, Claudia Ieremia, Ion Rizea, Cristina König, Iuliana Crăescu, Corina Dohanici, Adriana Sâncrăian, Matei Chioariu, Raul Bastean, Raul Lăzărescu, Adrian Cozan, dansatorii Cristina Daju și Silviu Gușat, în universul sonor creat de Nuevo Tango Quintet & co.

Teatrul Național a decis programarea unei noi reprezentații luni, 20 octombrie. „Maria de Buenos Aires este un spectacol care vorbește despre regăsirea de sine în doi, prin celălalt, prin partener, prin cel  iubit, cel ales, după cum invitația la dans este o invitație la exprimarea afectivității, o invitație la a fi fericit. ”, spune regizoarea Ada Lupu.
 
Biletele pentru reprezentația excepțională din 20 octombrie s-au pus în vânzare la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, în Parcul Civic), de marți până duminică între orele 11-19 și online pe www.tntimisoara.com.
Prețul biletelor este de 40 de lei, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de o reducere de 50%.