Evenimentul Zilei > Sport > Soția lui Schumacher a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu fostul campion
Soția lui Schumacher a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu fostul campion

Soția lui Schumacher a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu fostul campion

Pentru prima dată după teribilul accident suferit la schi de Michael Schumacher, în 2013, soția legendarului pilot a vorbit despre starea de sănătate a sportivului, dar fără fără a da prea multe detalii.

Cazul lui Michael Schumacher a rămas în continuare un mister. Pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial la Formula 1 (record neegalat nici până în ziua de astăzi) a suferit un traumatism cranian sever, în urma accidentului suferit la schi.

De atunci, „Schumi” a fost supus la două operații la spitalul din Grenoble (Franța), după care, pe 16 iunie 2014, a fost transferat la un spital din Lausanne (Elveția). Schumacher a fost externat trei luni mai târziu pentru a fi tratat în propria locuință din localitatea elvețiană Gland.

Recent, Corinna Schumacher, soția legendarului sportiv german, a explicat, în premieră, de ce e păstrat secretul despre starea medicală a celebrului pilot.

„Am încercat să respect dorința lui Michael”

Puteți fi siguri că Michael se află pe cele mai bune mâini în acest moment și că facem tot ce putem să-l ajutăm. Nu am ieșit cu declarații publice până acum pentru că am încercat să respect dorința lui Michael. El mereu a fost discret când a venit vorba de subiecte sensibile, cum este sănătatea. Michael este un soț minunat care mi-a oferit totul și pentru asta îi voi fi recunoscătoare pentru totdeauna. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și vă doresc tuturor multă sănătate”, a declarat Corinna Schumacher, într-un interviu acordat revistei germane „She”.

Nu de puține ori, fanii lui Michael Schumacher au acuzat-o pe soția marelui campion că nu furnizează nicio informație despre situația în care se află acesta. Michael și Corinna au împreună doi copii: Mick (20 ani) este pilot în Formula 2, în timp ce Gina (22 ani) este pasionată de echitație.

FOTO: facebook/michaelschumacherofficial