Prin orice mijloace, trebuiau provocate tulburări și revolte sociale, care să îi readucă pe progresiști la putere, încât „aceștia să-și poată încheia misiunea de a distruge civilizația creștină în America o dată pentru totdeauna”.

Astfel, scrie LifeSiteNews, un protest a dus la altul, de la manifestațiile în jurul Trump Tower din New York, la declarația Madonnei la Marșul pro-avort al Femeilor: „M-am gândit foarte tare să arunc în aer Casa Albă”.

Apoi, au urmat protestele împotriva restricțiilor lui Trump în privința imigrației din statele care sprijină terorismul.

După aceea, atacurile la adresa oricărei persoane nominalizate de Trump pentru vreo funcție oficială, începând cu Jeff Sessions și culminând cu atacurile de inspirație #MeToo la adresa lui Brett Kanavaugh, un judecător cu o orientare mai degrabă centristă.

Am asistat de asemenea la criza de la frontiera de sud, cu caravane de imigranți sponsorizate de ONG-uri, care traversau America de Sud, criză care a coincis cu solicitarea desființării poliției de frontieră.

Aceleași voci, cer acum abolirea poliției americane.

În toate aceste conflicte, au fost prezenți „banii negri” ai lui Soros prin ACLU, o comunitate de organizații civice, și prin liderii Democrați și aliații lor din presa „mainstream”, arată documentarul LifeSiteNews.

În timp ce activiștii semănau dezbinare și făceau apel la nerespectarea legii, FBI și diferite elemente din agențiile de securitate națională au continuat să încerce să-l răstoarne pe Trump.

Acuzație falsă după acuzație falsă au fost formulate de „înalți funcționari”, care întotdeauna își păstrau anonimatul, dar erau preluate pe nemestecate și cu voluptate de „legăturile” lor din presă.

Trump a fost exonerat de orice acuzație, prin Raportul Mueller, dar asta nu i-a împiedicat pe Democrați să îl pună sub acuzație pentru altă aberație.

În 2020, Stînga radicală se apropiase mult de țelul său de a destabiliza țara și a reveni la putere, scrie LifeSiteNews. Statele Unite erau mai dezbinate decât în timpul Războiului Civil. Însă exista un element care continua să mențină unit poporul: economia care duduia.

Cu o economie ultraperformantă, toate planurile subversive puse la cale la întrunirea organizată de Soros în noiembrie 2016 erau sortite eșecului. Oamenii nu acceptă răsturnarea unei ordini care îi face să trăiască foarte bine.

Așa a apărut în mod dubios coronavirusul, sub egida Partidului Comunist Chines și a Organizației Mondiale a Sănătății, nu mai puțin comuniste.

Ravagiile umane și economice făcute de coronavirus au îngenuncheat economia și i-au speriat pe oameni, care nu erau obișnuiți să li se confiște libertățile.

A existat însă cel puțin un om pe care aceste nenorociri l-au făcut fericit: George Soros. Într-un interviu acordat luna trecută, acesta triumfa: „Ne aflăm într-un moment revoluționar care ne permite să realizăm ceea ce până acum părea de neconceput”.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE