Evenimentul ZileiActualitateSora vitregă a lui Meghan Markle, Samantha, iese la atac: „Nu trebuie să se plângă pentru că este milionară”

Sora vitregă a lui Meghan Markle, Samantha, iese la atac: „Nu trebuie să se plângă pentru că este milionară”

Sora vitregă a lui Meghan Markle, Samantha, iese la atac: „Nu trebuie să se plângă pentru că este milionară”
Din păcate, Meghan este vânată nu doar de tabloidele britanice, ci şi de sora vitregă, fratele vitreg şi tatăl lor cu scopul de a o denigra.

Sora vitregă a lui Meghan Markle se plânge pe Twitter că este victima intimidării cibernetice, că trolli o atacă (!).

Samantha Markle, care a fost raportată anul trecut la poliție pentru tweet-urile sale neobosite despre Meghan, ducesa de Sussex , s-a plâns că a fost victima unei intimidări cibernetice. Dar internauţii nu au făcut decât să o critice că îşi bărfeşte şi atacă sora vitregă la fel ca fratele ei şi tatăl lor.

De să fie atacată de trolli

Samantha, care locuiește în Florida, s-a plâns la Fox că ​​trolii au împrăştiat informațiile personale online și că unii erau „instabili psihic” . Samantha a criticat comentariile lui Meghan și a spus că „nu ar trebui să se plângă pentru că este milionară”. De precizat că cele două surori vitrege nu şi-au vorbit de ani de zile iar de când Meghan a întrat în casa regală, membrii familiei din partea tatălui o hărţuiesc, vorbesc cu presa vrute şi nevrute, probabil în ideea de a se răzbuna că-i ignoră şi că este bogată sau că nu-i ajută financiar.

Ce urmăreşte familia din partea tatălui lui Meghan

Ea a vorbit și despre tatăl lor, Thomas Markle și despre relația sa cu Meghan. „Mi-aș dori ca aceștia să se poată îmbrăţişa și ca ea să-și ceară scuze și să spună:„ Uau, viața mea a fost prinsă într-o furtună mediatică, dar, tată, te iubesc. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta ”, a spus Samantha Markle.

Ea a acuzat-o pe Meghan că s-a îndepărtat de tatăl lor și de ceilalți membri ai familiei, numind-o „inumană”. Samantha a mers chiar şi în Marea Britanie în jurul nunții regale pentru a încerca să se apropie de Meghan, dar a fost ignorată. Acum, ea spune că ar trebui să se comporte ca nişte „adulți”.

Poliţia confirmă că Samantha este anchetată

Biroul șerifului a confirmat la începutul acestui an că au primit plângeri cu privire la Samantha Markle și că face parte dintr-o investigație lungă și amplă.

Samantha a negat  că a făcut o „fixaţie” pentru Meghan și încearcă să respingă adevărul că se află pe o listă de oameni pe care poliția din Londra consideră că sunt un pericol potențial pentru Familia Regală.


Accesează: