Sora vitregă a lui Meghan Markle se plânge pe Twitter că este victima intimidării cibernetice, că trolli o atacă (!).

Samantha Markle, care a fost raportată anul trecut la poliție pentru tweet-urile sale neobosite despre Meghan, ducesa de Sussex , s-a plâns că a fost victima unei intimidări cibernetice. Dar internauţii nu au făcut decât să o critice că îşi bărfeşte şi atacă sora vitregă la fel ca fratele ei şi tatăl lor.

De să fie atacată de trolli

Samantha, care locuiește în Florida, s-a plâns la Fox că ​​trolii au împrăştiat informațiile personale online și că unii erau „instabili psihic” . Samantha a criticat comentariile lui Meghan și a spus că “nu ar trebui să se plângă pentru că este milionară”. De precizat că cele două surori vitrege nu şi-au vorbit de ani de zile iar de când Meghan a întrat în casa regală, membrii familiei din partea tatălui o hărţuiesc, vorbesc cu presa vrute şi nevrute, probabil în ideea de a se răzbuna că-i ignoră şi că este bogată sau că nu-i ajută financiar.

Ce urmăreşte familia din partea tatălui lui Meghan

Ea a vorbit și despre tatăl lor, Thomas Markle și despre relația sa cu Meghan. „Mi-aș dori ca aceștia să se poată îmbrăţişa și ca ea să-și ceară scuze și să spună:„ Uau, viața mea a fost prinsă într-o furtună mediatică, dar, tată, te iubesc. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta ”, a spus Samantha Markle.

Ea a acuzat-o pe Meghan că s-a îndepărtat de tatăl lor și de ceilalți membri ai familiei, numind-o „inumană”. Samantha a mers chiar şi în Marea Britanie în jurul nunții regale pentru a încerca să se apropie de Meghan, dar a fost ignorată. Acum, ea spune că ar trebui să se comporte ca nişte „adulți”.

Poliţia confirmă că Samantha este anchetată

Biroul șerifului a confirmat la începutul acestui an că au primit plângeri cu privire la Samantha Markle și că face parte dintr-o investigație lungă și amplă.

Samantha a negat  că a făcut o „fixaţie” pentru Meghan și încearcă să respingă adevărul că se află pe o listă de oameni pe care poliția din Londra consideră că sunt un pericol potențial pentru Familia Regală.