Evenimentul Zilei > Monden > Sophia Loren, revenire de senzație în cinematografie, la 84 de ani
Sophia Loren, revenire de senzație în cinematografie, la 84 de ani

Sophia Loren, revenire de senzație în cinematografie, la 84 de ani

O revenire de senzație în cinematografie se anunță în presa internațională. Sophia Loren se întoarce, după o pauză de un deceniu.

Sophia Loren revine în cinematografie, într-un lungmetraj regizat de unul dintre fiii ei, Edoardo Ponti. Premiată cu Oscar, celebra artistă italiană interpretează personajul Madame Rosa, o supravieţuitoare a Holocaustului care stabileşte o legătură afectivă specială cu Momo, un imigrant senegalez în vârstă de 12 ani, informează site-ul revistei Variety.

Filmul, intitulat „La vita davanti a se” („The Life Ahead”), este o adaptare a romanului „La vie devant soi”, de Roman Gary, adaptat anterior pentru marele ecran de cineastul israelian Moshe Mizrahi sub titlul „Madame Rose”, care a câştigat în 1978 premiul Oscar pentru cel mai bun film străin. Filmările de la noua peliculă au început deja în Italia, iar Sophia Loren lucrează 10 ore pe zi.

Sophia Loren, octogenară în mare formă

Edoardo Ponti a declarat că mama sa, Sophia Loren este în plină formă.

„La 84 de ani, ea vrea să pună totul în acest proiect, să facem un film profund, provocator, atât emoţional, cât şi fizic. Energia şi pasiunea cu care abordează fiecare scenă reprezintă o minune pentru privitor”, a declarat Ponti.

Din distribuţie mai fac parte actriţa spaniolă transgender Abril Zamora, actorul italian Renato Carpentieri, actorul iranian Babak Karimi şi tânărul actor amator Ibrahima Guys, interpretul personajului Momo.

Cel mai probabil, producția filmului va fi finalizată în martie 2020.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.