Evenimentul Zilei > Actualitate > SONDAJ EVZ. Gabriel Oprea a fost desemnat în funcţia de premier interimar
SONDAJ EVZ. Gabriel Oprea a fost desemnat în funcţia de premier interimar

SONDAJ EVZ. Gabriel Oprea a fost desemnat în funcţia de premier interimar

Președintele Klaus Iohannis a acceptat ca vicepremierul pe securitate națională, Gabriel Oprea, să conducă Guvernul în perioada următoare.

Klaus Iohannis a acceptat numirea lui Gabriel Oprea ca premier interimar, anunță Administrația Prezidențială. Vicepremierul Gabriel Oprea a fost propus de către premierul Victor Ponta, aflat în Turcia, să preia interimar postul de prim-ministru. Oprea a fost la Palatul Cotroceni pentru o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni (ieri – n. red.), 22 iunie a.c., Decretul de desemnare a domnului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru de către domnul Victor-Viorel Ponta”, a fost anunțul făcut de Administrația Prezidențială, aseară. 

Puteți participa mai jos la sondajul realizat de ziarul nostru.

(function(t,e,s,o){var n,c,m;t.SMCX=t.SMCX||[],e.getElementById(o)||(n=e.getElementsByTagName(s),c=n[n.length-1],m=e.createElement(s),m.type=”text/javascript”,m.async=!0,m.id=o,m.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/9oJQfqxzB5mR7KSKmtkjokylyI3_2BWwz36Lz_2FWs_2FShCy2P29sUN98OOUIYsnEmRlU.js”].join(„”),c.parentNode.insertBefore(m,c))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);Create your own user feedback survey