Evenimentul Zilei > Social > Toți ȘOFERII sunt vizați. DETALIUL care face toată DIFERENȚA pe timp de IARNĂ
Toți ȘOFERII sunt vizați. DETALIUL care face toată DIFERENȚA pe timp de IARNĂ

Toți ȘOFERII sunt vizați. DETALIUL care face toată DIFERENȚA pe timp de IARNĂ

Atenție. Toți șoferii sunt vizați! Detaliul care vă ajută să treceți peste o iarnă grea. Pericolul este cât se poate de real.

Rugina este unul dintre cei mai mari duşmani ai maşinii. Chiar şi cele mai mici zgârieturi sau lovituri pot conduce la ruginirea caroseriei, iar în timpul iernii acest proces este accelerat de umiditatea crescută şi de sărurile de deszăpezire.

Un sfat pentru evitarea apariţiei ruginii pe caroserie este spălarea cât mai deasă a maşinii pe perioada iernii, de preferat fiind cel puţin o dată pe săptămână, potrivit adevarul.ro.

La fel de important este ca maşina să fie spălată cu produse profesionale, prin urmare trebuie să vă interesaţi de o spălătorie auto care foloseşte astfel de produse.

Cel puţin o dată la patru luni trebuie folosită o ceară specială pentru caroserie, care va proteja vopseaua de factorii externi. Astfel, vopseaua va fi protejată de factorii externi, cum ar fi noroiul, gheaţa şi chiar pietricele care sunt aruncate de alte maşini când circulăm în spatele lor.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: