Evenimentul Zilei > Monden > Şocul vieţii pentru Aspirina din Las Fierbinţi! Va spune doar când va muri
Şocul vieţii pentru Aspirina din Las Fierbinţi! Va spune doar când va muri

Şocul vieţii pentru Aspirina din Las Fierbinţi! Va spune doar când va muri

Actrița Mirela Oprișor, cunoscută publicului pentru personajul Aspirina din serialul Las Fierbinţi, a dezvăluit recent că a fost victima insistenţelor mai puţin ortodoxe ale unui bărbat celebru în România.

Fosta actriţă a Teatrului de Comedia a mărturisit că şi ea se numără printre victimele unui fenomen atât de prezent în zilele noastre: hărţuirea sexuală.

Fenomenul care bântuie industria filmului și teatrului parcă dintotdeauna stă la baza mișcării #metoo şi are exemple aproape pe tot mapamondul.

Una dintre poveștile triste ale #metoo îi aparține actriței Mirela Oprișor, care de trei ani a decis că e timpul să devină actriță independentă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru numărul de august al revistei Unica, celebra Aspirina a acceptat să dea câteva detalii despre acel episod.

Ea nu s-a ferit să fie deschisă când a fost întrebată dacă a experimentat o poveste care s-ar putea încadra în seria #metoo:

„Doar o singură dată, pe pielea mea, cu mulți ani în urmă. Am pățit un accident de genul acesta. Nu dau nume.

Probabil o să dau când o să fiu bătrână, iar acel bărbat mort de mult. E adevărat că românul e mai misogin. Asta este cu totul o altă poveste.”

În acelaşi interviu, ea s-a referit şi la bârfele din domeniul în care lucrează şi care au atins-o la un moment dat.

Pe Mirela Oprişor a deranjat-o mereu că unii colegi din jurul ei i-au transmis direct sau indirect că ajuns atât de departe în carieră datorită norocului:

„Mă deranjează când se zice «ah, tu ai avut noroc!». Am observat că mulți dintre cei care mi-au spus asta întârzie la repetiții și vin și cu textul neînvățat.”

Cei care nu o ştiu pe Mirela Oprișor de la teatru sau din serialul Las Fierbinți o pot vedea în filmul „Marți, după Crăciun”, datorită căruia a câştigat un premiu Gopo pentru cea mai bună actriță în 2011.

13 ani a fost Mirela actrița Teatrului de Comedie şi cu siguranţă n-ar fi rezistat atât timp pe una dintre cele mai apreciate scene dacă nu era o profesionistă desăvârşită.

sursa: unica

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: