Fosta actriţă a Teatrului de Comedia a mărturisit că şi ea se numără printre victimele unui fenomen atât de prezent în zilele noastre: hărţuirea sexuală.

Fenomenul care bântuie industria filmului și teatrului parcă dintotdeauna stă la baza mișcării #metoo şi are exemple aproape pe tot mapamondul.

Una dintre poveștile triste ale #metoo îi aparține actriței Mirela Oprișor, care de trei ani a decis că e timpul să devină actriță independentă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru numărul de august al revistei Unica, celebra Aspirina a acceptat să dea câteva detalii despre acel episod.

Ea nu s-a ferit să fie deschisă când a fost întrebată dacă a experimentat o poveste care s-ar putea încadra în seria #metoo:

„Doar o singură dată, pe pielea mea, cu mulți ani în urmă. Am pățit un accident de genul acesta. Nu dau nume.

Probabil o să dau când o să fiu bătrână, iar acel bărbat mort de mult. E adevărat că românul e mai misogin. Asta este cu totul o altă poveste.”

În acelaşi interviu, ea s-a referit şi la bârfele din domeniul în care lucrează şi care au atins-o la un moment dat.

Pe Mirela Oprişor a deranjat-o mereu că unii colegi din jurul ei i-au transmis direct sau indirect că ajuns atât de departe în carieră datorită norocului:

„Mă deranjează când se zice «ah, tu ai avut noroc!». Am observat că mulți dintre cei care mi-au spus asta întârzie la repetiții și vin și cu textul neînvățat.”

Cei care nu o ştiu pe Mirela Oprișor de la teatru sau din serialul Las Fierbinți o pot vedea în filmul „Marți, după Crăciun”, datorită căruia a câştigat un premiu Gopo pentru cea mai bună actriță în 2011.

13 ani a fost Mirela actrița Teatrului de Comedie şi cu siguranţă n-ar fi rezistat atât timp pe una dintre cele mai apreciate scene dacă nu era o profesionistă desăvârşită.

sursa: unica