Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC! Șerban Huidu, scuze pentru fiica lui Cristi Borcea. Mesajul Melissei l-a făcut să-i fie rușine
ȘOC! Șerban Huidu, scuze pentru fiica lui Cristi Borcea. Mesajul Melissei l-a făcut să-i fie rușine

ȘOC! Șerban Huidu, scuze pentru fiica lui Cristi Borcea. Mesajul Melissei l-a făcut să-i fie rușine

Micuța a suferit enorm după ce a citit comentariile cârcotașului

Șerban Huidu i-a cerut scuze fetei lui Cristi Borcea, Antonia Melissa (14 ani), după ce aceasta i-a trimis un mesaj privat în care îi vorbea despre tatăl său. "Am primit un mesaj sfasietor de la puștoaică ce ar putea să ne dea lectii de viață tuturor! As vrea sa intelegeti nu cu omul Borcea am avut ceva, sau am scris ceva, dar ce face el reprezintă din păcate un exemplu negativ pentru ce vrem să devenim!", a notat Huidu pe Facebook.
alina si mihaela borcea

"Pentru fetita aceasta Cristi Borcea este tatal și îl iubește mai presus de orice Este un exemplu de devorament și iubire neconditionata! Aș vrea să o rog să mă ierte și să ne ierte nouă celor ce am comentat sarcasmul și să citească ce am scris eu peste 10 ani! Să citească cu mintea ei de atunci nu cu inima de acum, pe care și eu și alții i-am facut-o praf! Te rog să mă ierți!".

Ulterior, Melissa a comentat la postarea lui Huidu: "Mersi Șerban pentru că ai înțeles și pentru scuzele tale, dar vreau ca toată lumea să știe că Cristi Borcea, ca tată, este minunat. Toți anii aceștia a fost lângă mine si datorită lui sunt ceea ce sunt acum. Pentru asta îi mulțumesc și îl iubesc enorm!".