Evenimentul Zilei > Monden > Șoc în lumea manelelor! Cel mai mare secret a lui Guță a fost descoperit. Incredibil
Șoc în lumea manelelor! Cel mai mare secret a lui Guță a fost descoperit. Incredibil

Șoc în lumea manelelor! Cel mai mare secret a lui Guță a fost descoperit. Incredibil

A ieșit la iveală unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale unuia dintre cei mai bine cotați maneliști din România.

Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. De-a lungul carierei sale, numeroase scandaluri s-au legat de numele celebrului manelist, iar nu puține au fost momentele în care Guță a încercat să ascundă mai multe aspecte legate de viața lui. Printre acestea se numără și fostul nume pe care celebrul artist îl purta.

Așa se face că, în urmă cu mai mulți ani, rusine fiindu-i cu numele pe care îl purta, celebrul manelist a decis să și-l schimbe. Astfel, Nicolae Linguraru a ajuns să fie cunoscut în lumea manelelor drept Nicolae Guță. Schimbarea a fost făcută în mod legal, cu acte, în anul 2004, scrie Cancan.

Nicolae Guță nu mai vrea să apară pe micul ecran

În urmă cu ceva timp, Nicolae Guță a declarat că nu mai dorește să apară pe micile ecrane, ci să se concentreze pe viața de familie.

„Nu am mai apărut pentru că nu îmi permite timpul, pentru că muzica, în spatele muzicii și în spatele succesului se ascunde o muncă extraordinară, cei care ne ascultă știu partea frumoasă. Muzica pentru mine e mai presus decât familia mea, muzica m-a făcut mult mai inteligent, m-a făcut să le văd pe toate cu alți ochi, cu altă inimă”, a declarat manelistul la „Agenția VIP”.

Nicolae Guță, un manelist cu școală

Celebrul manelist Nicolae Guță se poate lăuda, printre colegii săi de breaslă, cu ani buni de școală.

Cântăretul originar din Petroșani, unul dintre veteranii din lumea manelelor, are o carieră impresionată în ceea ce privește studiile.

Așadar, Nicolae Guță nu a fost prieten cu școala, dar asta nu l-a oprit să termine 12 clase! Manelistul a învățat la liceul „Apollonius” din Petroșani, dar cu toate acestea nu a absolvit examenul de Bacalaureat.

Artistul a picat examenul cu următoarele note: 1 la Limba Română, 3 la Matematică și 2 la Geografie. De cântat s-a apucat la vârsta de 8 ani, iar școala nu s-a numărat printre interesele sale majore.