Evenimentul Zilei > Monden > Gabriela Firea, dublă sărbătoare în familie. Cum a petrecut fostul primar general
Gabriela Firea, dublă sărbătoare în familie. Cum a petrecut fostul primar general

Gabriela Firea, dublă sărbătoare în familie. Cum a petrecut fostul primar general

Fostul primar general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a fost sărbătorită în familie de toți cei apropiați, pentru ziua numelui.

În familia Pandele-Firea, ziua de 8 noiembrie, când Biserica Ortodoxă Română îi prăznuiește pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, este un motiv de dublă sărbătoare.

Tot azi, fiul cel mic al Gabrielei Firea și a lui Florentin Pandele, Zian Mihai, este sărbătorit pentru ziua de naștere. Acesta este motivul pentru care în familia Gabrielei Firea a fost dublu motiv de sărbătoare, sărbătoarea de nume a Gabrielei, care a prmit foarte multe flori și ziua de naștere a fiului cel mare, Zian Mihai, care a primit un tort și foarte multe cadouri.

„Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil sa va ocroteasca, sa va dea puterea de a trece peste toate ingrijorarile si tristetile! Multumim din suflet pentru gandurile senine. Vi le intoarcem inzecit! Si Cuviosul David de la Evvia, sarbatorit recent, sa va aiba in paza”, le-a transmis Firea urmăritorilor săi.

Zece ani de căsătorie

În luna septembrie, Gabriela Firea a sărbătorit, așa cum se cuvine, zece ani de când s-a căsătorit cu Florentin Pandele. Cei doi politicieni au împreună doi băieți, unul născut în 2012 și altul în 2015.

Puțină lume știe este că Gabriela Firea, fost primar general al municipiului București, este și membru al Uniunii Scriitorilor, din anul 2002. Aceasta a primit premiul pentru debut din partea Asociației Scriitorilor din București în anul 2001, pentru volumul de versuri „O altă lume”. Printre titlurile cărților pe care le-a mai scris, se numără și romanul „Trei motive”, cartea pentru copii „Țara sucită și-nvârtită”, volumul de eseuri economice „Economia de cuvinte” și volumul de eseuri social-economice „Jurnalul unui observator”, potrivit antena3.ro. Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele și au împreună doi băieți.

Copiii i-au cerut să nu mai candideze

Gabriela Firea a mai dezvăluit că băiatul său cel mare, Tudor Ștefan, din prima căsnicie cu Răsvan Firea, i-a cerut să nu mai candideze la primăria Capitalei. Asta pentru că el consideră că acest lucru presupune o oboseală și o viață dură pe care mama lui nu o merită.

„Copiii cei mai mari îmi spun să nu mai candidez, pentru că este oboseală foarte mare, riscuri foarte mari, atacuri foarte dure, pe care nu le merit. Copiii mari ne spun să nu mai candidăm pentru că nu merităm această viață atât de dură pe care o trăim. Nu e normal să abandonăm, nici eu, nici soțul meu”, a mai declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea are un băiat din prima căsnicie, Tudor Ştefan, născut în 1995. După decesul soţului, Răsvan Firea, în 24 ianuarie 2010, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florentin Pandele în septembrie 2010, cu care are doi copii, David Petru (2012) şi Zian Mihail (2015).