Evenimentul Zilei > Monden > Smiley şi Gina Pistol. Fanii au vrut dovada şi anunţul? Au venit de Paşti! News alert
Smiley şi Gina Pistol. Fanii au vrut dovada şi anunţul? Au venit de Paşti! News alert

Smiley şi Gina Pistol. Fanii au vrut dovada şi anunţul? Au venit de Paşti! News alert

Probabil cel mai mediatizat cuplu monden din România, Smiley şi Gina Pistol, a mai dat fanilor o dovadă a dragostei fierbinţi ce-i leagă de 3 ani.

De data aceasta, artistul a fost cel care a avut iniţiativa: Smiley a publicat prima imagine cu Gina Pistol în ziua de Paște.

„Paște fericit! Pace și liniște! Să ne vedem cu bine, curând, sănătoși și plini de viață! Reînviere”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

Demersul juratului de la „Românii au talent” (Pro Tv) vine în contextul în care recent a intrat live pe Facebook cu Gina, în ziua de Paște. Acum, cântăreţul şi compozitorul a publicat prima imagine cu ei împreună.

Comentariile nu au întârziat să apară din partea fanilor care urmăresc cele două vedete de la Antena 1 şi Pro Tv: „Super cuplu Ginuța ești The Best și Andrei e The smiley!!!!! Sărbători binecuvântate!”, „Prima poză pe care o văd cu amândoi!!!”,  „Vă admir mult pe fiecare și acum ca un cuplu!”, „Sunteți deosebiți și sper să rămâneți frumoși în suflete împreună! Paște fericit!”.