Conform Agerpres, aplicaţia numărul 1 în peste 25 de ţări ale lumii, printre care SUA, Marea Britanie şi Germania, l-a ales pe Smiley pentru campanie exclusivă după ce a mai făcut campanii similare pentru Selena Gomez, Shakira, Lady Gaga, Flo Rîdă, Bruno Marş sau Nicki Minaj.

Astfel, până la data de 28 mai, musical.ly va pune la dispoziţia utilizatorilor săi hashtagul #DanceWithSmiley şi va menţine un pasaj din piesa “Domnu’ Smiley” pe primul loc în recomandările de piese din România şi din toate ţările din Europa Centrală.

Campania #DanceWithSmiley face parte din proiectul #Smiley10, un maraton de lansări, inovaţii şi confesiuni muzicale care va dura un an de zile. Smiley va sărbători 10 ani de carieră solo la 1 iunie, dată la care va susţine un concert la Arenele Române. Smiley (n.r. – Andrei Tiberiu Maria) este unul dintre cei mai influenţi artişti din România, cu o carieră de peste 10 ani. Cariera artistului a început ca membru în trupa Simplu.

De asemenea, Smiley este şi prezentator al celui mai popular format de televiziune, „Românii au talent” şi unul dintre antrenorii emisiunii „Vocea României”, ambele difuzate la PRO TV.