Evenimentul Zilei > Social > Slash, fostul chitarist de la Guns N’Roses, concert la Arenele Romane
Slash, fostul chitarist de la Guns N’Roses, concert la Arenele Romane

Slash, fostul chitarist de la Guns N’Roses, concert la Arenele Romane

După concertul incendiar susținut în 2013, Slash revine în România. În această seară, de la ora 20.00, el va susține un concert incendiar, la Arenele Romane, alături de Myles Kennedy & The Conspirators.

Chitaristul cu joben a devenit cunoscut pentru solo-urile sale care au ridicat în picioare milioane de fani din întreaga lume. Membru de bază al formației Guns N’Roses, Slash, alături de colegii săi de trupă, a dat lovitura în 1987, odată cu lansarea primului disc „Appetite for Destruction” care rămâne și după 28 de ani cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor. A urmat „GN’R Lies”, „Use Your Illusion I” și „II” și „The Spaghetti Incident”, iar după plecarea din trupă, Slash a continuat să activeze în diferite formule: Slash’s Snakepit sau Velvet Revolver, iar din 2008 a început să se concentreze asupra unei cariere solo.

În 2010 a lansat primul său album intitulat chiar „Slash” care s-a bucurat de acompaniamentul unor mari vocaliști precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie și nu numai. Colaborarea cu Myles Kennedy, vocalistul formației Alter Bridge, s-a prelungit și dincolo de acest album, continuând să lucreze împreună și pentru următoarele materiale: „Apocalyptic Love” (2012) și „World On Fire” (2014).

La București, Slash va oferi un show complet care va include cele mai bine piese din întreaga sa carieră muzicală. Astfel vom putea asculta de la „Sweet child O’Mine”, „Paradise City”, „Patience” sau „Civil War” la „You’re a Lie”, „Anastasia” și multe altele.

Ca și cel din 2013, concertul Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators este prezentat în România de Phoenix Entertainment.

Biletele „în picioare” sunt limitate la 2.600 din considerente de confort și siguranță și pot fi achiziționate la prețul de 180 de lei. Numărul acestora nu va fi suplimentat. Locurile din tribună sunt disponibile la prețurile de 120, 200 și 300 de lei, în funcție de sector.

Trupa Roadkillsoda va cânta în deschiderea lui Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators, înaintea formației Raven Eye.