Simona Halep, ultimul tren pentru Jocurile Olimpice. Antrenorul i-a semnat scrisoarea de susținere

Simona Halep, ultimul tren pentru Jocurile Olimpice. Antrenorul i-a semnat scrisoarea de susținere Sursa foto: Facebook

Simona Halep poate bifa încă o prezență la Jocurile Olimpice, doar dacă primește un alt wild-card. În acest sens, Federația Română de Tenis a depus dosartul pentru a primi două invitații la Olimpiadă de vară de la Paris, pentru Irina Begu și fostul număr unu mondial.

Smona Halep poate participa la Jocurile Olimpice din Franța

Directorul general al Federației, Gabriel Moraru, oficilul responsabil cu lotul României pentru Jocurile Olimpice, a precizat că în acest FRT a finalizat procedurile pentru depunerea dosarului necesar pentru solicitarea wild-cardului pentru Simona Halep cât și pentru Irina Begu.

Fostul număr unu în ierarhia WTA, ocupă în prezent locul 1.1146, în timă ce Begu se află pe pozițiat 128 WTA. De asemenea, Gabriel Moraru a mai spus că este posibil ca organizatorii să acorde un singur wild-card, iar atunci Federația va avea o problemă.

Simona Halep

Simon Halep. Sursa foto: Facebook

FRT a cerut două invitații pentru JO 2024

„Luni (n.r. 15 aprilie) am depus dosarul, formularul respectiv și cele două scrisori de susținere din partea avocatului Simonei Halep și a lui Darren Cahill. Totodată, în cursul zilei de ieri (n.r. marți) am depus și pentru Irina Begu. Și-a arătat și ea interesul de a obține o excepție.

Ne puteți urmări și pe Google News

S-ar putea să ajungem. Sper să avem norocul să  ajungem la maximum de sportive acceptate. Avem fete care sunt în cursă, avem cele două excepții. Dacă reușim să primim măcar una dintre ele, avem bătaie mare", a declarat Gabriel Moraru.

CTP a comentat meciul Simonei Halep: N-ar trebui să o afecteze măgăria „tractoristei” Wozniacki

Simona Halep Sursa foto: WTA Romania

Simona Halep, la ultima Olimpiadă

Jocurile Olimpice de la Paris din această vară ar putea fi ultimele pentru Simona Halep, care a ajuns la 32 de ani. Halep a bifat prima prezență la JO în urmă cu 12 ani, la Londra. Sportiva din Constanța a revenit în tenis după o absență de mai bine de 12 luni.

Constănțeanca a primit o invitație la turneul de la Miami, unde a fost învinsă în prima etapă de Paula Badosa. Recent, sportiva noastră și-a anulat prezența la un turneu de mân a doua din Portugalia. Însă va participa la turneul de la Madrid.