Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep s-a îndepărtat de toată lumea. „Nimeni nu poate ști ce e acum în viața ei și în sufletul ei! Numai ea știe asta”
Simona Halep s-a îndepărtat de toată lumea. „Nimeni nu poate ști ce e acum în viața ei și în sufletul ei! Numai ea știe asta”

Simona Halep s-a îndepărtat de toată lumea. „Nimeni nu poate ști ce e acum în viața ei și în sufletul ei! Numai ea știe asta”

Simona Halep (30 de ani, 9 WTA) a decis să își schimbe viața radical. După ce a fost eliminată rușinos de la US Open, în turul 1, de o sportivă din afara top 100 WTA, tenismena a divorțat de soțul său Toni Iuruc. Sportiva ar fi renunțat și la alți prieteni.

Simona Halep (30 de ani, 9 WTA) se confruntă cu probleme în carieră și în viața personală. După ce a fost eliminată de la US Open, în turul 1, sportiva a pus punct căsniciei cu Toni Iuruc și a încheiat prietenia cu mai multe persoane.

Tenisma urmă să se căsătorească religios cu Toni Iuruc, dar a decis să divorțeze și să se mute în Franța. Simona Halep s-a distanțat și de primul său antrenor, Firicel Tomai, omul care a format-o pe fostul lider mondial. Acesta a declarat că este viața ei și că doar ea știe cu adevărat ce are în suflet.

„Nimeni nu poate ști ce e acum în viața ei și în sufletul ei! Numai ea știe asta! E viața ei! Personal, nu am mai fost în anturajul său de o vreme bună. Nu pot spune că am o relație bună sau proastă cu familia Halep”, a recunoscut primul antrenor al Simonei Halep, Firicel Tomai, potrivit playsport.ro.

Și Ion Țiriac și-a dat seama că Simona Halep nu este în apele ei. Acesta consideră că tenismena a uitat de unde a plecat, dar și de persoanele care i-au fost alături necondiționat. „Treaba asta are o graniță pe undeva! Ar trebui atunci când închide ușa să respectăm pe toată lumea cu ușa închisă. Nu pot eu să îmi dau o părere despre ceva ce un om face sau nu face când închide ușa! Aia e treaba lui personală”, a spus Țiriac despre Simona Halep.

 

Simona Halep pleacă din țară

Simona Halep nu a renunțat doar la prieteni și la soțul său, Toni Iuruc, ci și la România. Sporitva s-ar putea muta in Nisa, Franța, iar principalul motiv ar putea fi chiar antrenorul ei, cu care ar avea o relație amoroasă în secret.

Situat la poalele Alpilor Maritimi, pe coasta Mării Mediterane, Nisa este al cincilea cel mai mare oraș din hexagon. Pe timpul verii, datorită plasării excelente, pe Coasta de Azur, Nisa devine capitala mondială a vedetelor, aici având proprietăți persoane precum Naomi Campbell, Bono, Leonardo DiCaprio, Beyonce, Jay-Z, Vanessa Paradis, Lewis Hamilton, Jenson Button, Brad Pitt, Angelina Jolie, Johnny Depp sau Roman Abramovich.

Ea are probleme și pe plan profesional. Simona Halep a revenit recent în top 10 WTA, însă se află în scădere. Din cauza rezultatului-dezastru de la US Open, sportiva noastră a căzut până pe locul 9 în clasamentul mondial. În 2017, Simona Halep devenea lider mondial, potrivit playsport.