Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep a renunțat la colaborarea cu una dintre cele mai apropiate persoane. De ce a luat această decizie
Simona Halep a renunțat la colaborarea cu una dintre cele mai apropiate persoane. De ce a luat această decizie

Simona Halep a renunțat la colaborarea cu una dintre cele mai apropiate persoane. De ce a luat această decizie

Simona Halep a decis să renunțe la colaborarea cu Virginia Ruzici, una dintre cele mai cunoscute foste jucătoare de tenis din lume. De acum, constănțeanca va fi reprezentată Nina Wennerstrom, fondatoarea "We Sport Agency".

Simona Halep a decis după aproape un deceniu să renunțe la colaborarea pe care o avea cu Virginia Ruzici, una dintre cele mai cunoscute foste jucătoare de tenis. Constănțeanca a anunțat pe pagina sa de socializare că de acum va fi reprezentată de Wesport.

„A fost o călătorie fantastică. Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârşită de care mi-a dat dovadă nu doar mie ca sportivă, ci şi ca prietenă apropiată. Au fost 14 ani fantastici de experienţă împreună şi o reală încântare să colaborez cu ea. Voi preţui mereu prietenia noastră. Acum, aş vrea să primesc un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunţ că voi colabora cy Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management”, a transmis Halep printr-o postare pe Facebook.

„Simona este unul dintre cele mai mari staruri din sportul mondial şi a fost lider mondial timp de 64 de săptămâni, între 2017-2019. Are 23 de titluri WTA – până acum”, a anunțat și agenţia pe contul de Instagram.

Simona Halep (19 WTA) a fost eliminată în turul 2 al turneului de la Roland Garros. Românca a pierdut în fața chinezoaicei Qinwen Zeng  scor 6-2, 2-6, 1-6.

Antrenorul româncei a avut o reacție surprinzătoare după eliminarea elevei sale și după ce aceasta a suferit un atac de panică în timpul meciului.

Am fost întotdeauna mândru de succesele mele cu jucătorii mei, dar trebuie să recunosc și când nu fac o treabă suficient de bună. Rezultatele pe care le-am avut în ultima lună la Madrid, Roma și Roland Garros sunt insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep și îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele.

„Este pe deplin dedicată, motivată, dă totul la fiecare minge. Este o campioană – palmaresul ei vorbește de la sine. Mă aștept la mult mai mult de la mine și vreau să-mi cer scuze fanilor ei, care au susținut-o întotdeauna”, a scris Patrick Mouratoglou pe contul său de Instagram.

Patrick Mouratoglou este comentator sportiv și unul dintre cei mai buni antrenori de tenis ai momentului. El a fost antrenorul Serenei Williams din iunie 2012 până în 2022.