Evenimentul ZileiSportSimona Halep a dat o veste mare fanilor. Adevărul despre relația cu antrenorul Mouratoglou

Simona Halep a dat o veste mare fanilor. Adevărul despre relația cu antrenorul Mouratoglou

Simona Halep a dat o veste mare fanilor. Adevărul despre relația cu antrenorul Mouratoglou
Simona Halep se simte în formă înainte de-a ataca o nouă ediție a Roland Garros. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a afirmat că și-a schimbat complet părerea pe care o avea față de antrenorul Patrick Mouratoglou.

Simona Halep se pregătește intens pentru o nouă ediția a Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în anul 2018. Înainte de-a debuta la cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, sportiva din Constanța a afirmat că se simte în formă și e încrezătoare că poate să aibă un parcurs cât mai lung la competiția din capitala Franței.

Simona Halep se simte în formă și visează la fazele superioare de la Roland Garros

„Mă simt proaspătă, plină de încredere, sănătoasă. În sfârşit! N-am nicio problemă cu accidentările, în acest momnet, mă bucur să fiu, din nou, pe teren şi abia aştept să joc pentru că doar aşa pot să-mi îmbunătăţesc evoluţiile. Urmează Roland Garros, turneul meu favorit şi sunt mereu fericită să mă aflu la Paris. Acum va fi puţin diferit, pentru că în 2021 n-am jucat (n.r. – a lipsit din cauza problemelor fizice) şi simt că mai am nevoie de puţin timp pentru a-mi recăpăta încrederea pe deplin.

Voi avea mereu amintiri grozave de aici. Primul lucru la care mă gândesc e turneul din 2018, pentru că a fost primul meu Grand Slam câştigat. Am visat de mică să câştig la Roland Garros şi visul mi-a devenit realitate. A fost o atmosferă fantastică la acea ediţie, fanii m-au susţinut mult. Nu o să uit niciodată ce s-a întâmplat”, a afirmat Simona Halep pentru Eurosport.

Pe ce se bazează colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou

Bineînțeles, românca a vorbit și despre perioada în care l-a avut alături pe celebrul antrenor Patrick Mouratoglou. „Aveam o percepţie complet diferită despre el, înainte să începem colaborarea. Am rămas foarte surprinsă. Îmi place foarte mult personalitatea sa, energia lui şi felul în care vede tenisul. El şi Darren Cahill sunt diferiţi şi nu vreau să-i compar, dar amândoi sunt grozavi. Am putut sesiza anumite lucruri pe care Patrick le-a lucrat cu Serena şi m-au impresionat.

Să reuşeşti să ţii motivată o jucătoare de talia Serenei Williams, care a câştigat atâtea Grand Slam-uri, e ceva incredibil. Mereu l-am admirat pe Patrick pentru asta. El mi-a oferit multă motivaţie şi m-a ajutat să-mi regăsesc dragostea pentru acest sport. E o plăcere să fiu, din nou, pe teren şi să muncesc din greu. Abia aştept să ofer ce am mai bun pe teren. Pot să fiu mai agresivă şi lucrăm la acest aspect, dar şi la alte detalii“, a mai afirmat Halep.

 


Accesează: