Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep a avut o lună de miere pe „repede înainte”. Sportiva a revenit la antrenamente și va participa la 3 turnee în acest an
Simona Halep a avut o lună de miere pe „repede înainte”. Sportiva a revenit la antrenamente și va participa la 3 turnee în acest an

Simona Halep a avut o lună de miere pe „repede înainte”. Sportiva a revenit la antrenamente și va participa la 3 turnee în acest an

Simona Halep nu a petrecut prea mult după ce s-a căsătorit cu Toni Iuruc și a decis să se întoarcă la antrenamente, pentru a pregăti finalul de sezon.

Simona Halep (30 de ani) nu s-a bucurat prea mult timp de luna de miere, după ce s-a cununat civil cu Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis din România a revenit deja la antrenamente. Sportiva din Constanța s-a pregătit alături de Irina Fetecău, jucătoare clasată pe locul 237 în ierarhia mondială.

Simona Halep a revenit deja la antrenamente

Practic, Halep a avut parte de „o săptămână de miere”, după cum ea însăși a afirmat. În acest an, cea mai bună jucătoare de tenis din România va mai participa la turneele:

BNP Paribas Open – Indian Wells, SUA

6 – 17 octombrie 2021

Categorie „WTA 1000”, suprafață hard, 96 de sportive pe tabloul principal, premii totale în valoare de $8.761.725.

Kremlin Cup – Moscova, Rusia

18 – 24 octombrie 2021

Categorie „WTA 500”, suprafață hard, 32 de sportive pe tabloul principal, premii totale în valoare de $565.530.

Transylvania Open – Cluj-Napoca, România

25-31 octombrie 2021

Categorie „WTA 250”, suprafață hard, 32 de sportive pe tabloul principal, premii totale în valoare de $235.238.

Mutare decisivă făcută imediat după nuntă. A renunțat la serviciile antrenorului australian Darren Cahill

În această scurtă pauză, Simona Halep a decis să se despartă de australianul Darren Cahill, antrenorul cu care a avut cele mai bune rezultate ale carierei.

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că e timpul să încheiem relația. Îți mulțumesc, D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis și o persoană mai bună”, a fost anunțul Simonei Halep.

„Nu, eu îți mulțumesc Simo, pentru că mi-ai permis să fiu alături de tine în această călătorie incredibilă. Îmi amintesc poza asta (n.r – victoria de la Roland Garros) de parcă ar fi fost ieri. Este doar una dintre multele amintiri grozave. Ești o jucătoare extraordinară, dar mai ales o persoană minunată și un prieten adevărat. Toate cele bune, Simo!”, a declarat și tehnicianul australian Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: