Şi Mischie l-a părăsit pe Vadim

Şi Mischie l-a părăsit pe Vadim

Nicolae Mischie a părăsit, azi, Partidul România Mare şi s-a înscris în Partidul Socialist Român pentru a putea candida împotriva lui Victor Ponta la alegerile parlamentare de la 30 noiembrie, informează Mediafax.

El a precizat că a luat acestă decizie pentru că a fost constrâns să renunţe la a mai candida în colegiul 6, iar filiala PRM din care făcea parte îi impusese să candideze în colegiul 1 la Senat.

"Pe mine mă aruncă unii afară de rău şi mă primesc alţii de bun pentru că mă aruncă dobitocii şi îmi deschid uşa oamenii buni. PRM este marele trădător al acestor alegeri şi toţi cei de acolo au dovedit că sunt nişte slugoi ai PSD, cu Vadim în frunte. Una au promis şi alta au făcut, dar vom mai vorbi în campanie despre aceste lucruri", a precizat Mischie.

Partidul Socialist Român a înregistrat o singură candidatură la BEJ Gorj, aceea a lui Nicolae Mischie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Documentul prin care Mischie şi-a depus candidatura a fost scris de mână.

"Tabelul" făcut cu pixul din nişte linii strâmbe l-a indignat pe preşedintele BEJ Gorj, judecătorul Dumitru Păsărin, care a apreciat că "documentul" depus de Mischie reprezintă "o jignire a tot ceea ce a însemnat perioada ultimilor 20 de ani pentru România".

Nicolae Mischie şi-a justificat neglijenţa prin aceea că nu a avut timp să redacteze documentul la calculator.

 

Citiţi şi:

Vadim, părăsit de Oana