Evenimentul Zilei > Actualitate > Sharon Stone, 61 de ani, apariţie incendiară pe coperta celebrei reviste Vogue. Foto în articol
Sharon Stone, 61 de ani, apariţie incendiară pe coperta celebrei reviste Vogue. Foto în articol

Sharon Stone, 61 de ani, apariţie incendiară pe coperta celebrei reviste Vogue. Foto în articol

Sharon Stone (femme fatale), aşa cum i se mai spune, apare pe coperta revistei Vogue Portugal într-o ediție specială, pentru luna mai, dedicaţă celei mai sexy femei din lume Şi chiar dacă are 61 de ani, rămâne nu doar cea mai sexy, ci şi una dintre cele mai inteligente vedete de la Hollywood.

Sharon Stone este starul Vogue Portugal pentru luna mai, într-o ediție realmente incendiară. În una dintre ipostaze, actrița apare plutind pe apă cu sânii expuși. Într-o altă imagine, Sharon Stone pozează extrem de provocator, stând pe o canapea cu picioarele desfăcute. Îmbracată all black, body negru, dresuri-plasă, pantofi stiletto, emană exact ca în tinereţe, putere, mister, sexualitate..într-un cuvânt, o femeie sofisticată imposibil de descrifat sau de dominat.

 

 

Imagini pentru sharon stone photos vogue portugal
Imagini pentru sharon stone photos vogue portugal
Sursa: Vogue Portugalia (foto: Branislav Simoncik)
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: