Evenimentul Zilei > Social > Sharon Osbourne, despre Justin Bieber: Are nevoie de o palmă sănătoasă. Ar mai trebui plesnit din când în când
Sharon Osbourne, despre Justin Bieber: Are nevoie de o palmă sănătoasă. Ar mai trebui plesnit din când în când

Sharon Osbourne, despre Justin Bieber: Are nevoie de o palmă sănătoasă. Ar mai trebui plesnit din când în când

Sharon Osbourne, "femeia de fier" din spatele năbădăiosului Ozzy Osbourne, liderul formaţiei Black Sabbath, oferă un sfat ca de la mamă la mamă în ceea ce-l priveşte pe tânărul star pop Justin Bieber: "ar mai trebui plesnit din când în când" , scrie Daily Mirror, citat de Agerpres.

Sharon susţine că puştiul ajuns star are un anturaj prost, fiind înconjurat de oameni care îi permit tot timpul să facă tot ce vrea, fără să-i sancţioneze deloc comportamentele greşite.

"Are nevoie de o palmă sănătoasă. Este înconjurat doar de oameni care nu încearcă decât să profite de el şi îl pupă în fund mereu", a spus Sharon Osbourne. 

Soţia lui Ozzy este de părere că Justin Bieber ar trebui ca mai întâi să scoată nişte piese sau nişte albume extraordinare pentru a i se trece cu vederea câte un mic derapaj. 

De altfel aceasta nu este prima declaraţie critică la adresa lui Bieber. Ar fi trebuit spitalizat "pentru a i se extrage piciorul meu din fund", dacă ar fi fost managerul lui, a declarat ea în trecut.