Evenimentul Zilei > EVZ Special > Sfâșietor. A murit de foame, în propria casă! Autoritățile nici nu l-au băgat în seamă
Sfâșietor. A murit de foame, în propria casă! Autoritățile nici nu l-au băgat în seamă

Sfâșietor. A murit de foame, în propria casă! Autoritățile nici nu l-au băgat în seamă

Sfârșit tragic pentru un bătrânel din Huși. Bărbatul în vârstă de 65 de ani a murit de foame singur, în propria locuință.

Descoperirea macabră a fost făcută de către o vecină, care îl mai îngrijea din când în când și îi mai aducea de mâncare.

Vecinii bătrânului au declarat că, desi era singur, acesta nu a primit niciun ajutor din partea autorităților în acestă perioadă de criză generată de pandemia de coronavirus.

„Nu am văzut pe nimeni, niciodată. Ce îi mai putea da câte un vecin, vreo pâine sau altceva, îi dădea, dar nu am văzut să îi bată în poartă vreun oficial, acum cu starea de urgență sau înainte. A murit singur și vai de capul lui. Dumnezeu să-l ierte, că tare amărât a fost în ultima parte a vieții.

A muncit ani la rând, ca mecanic, dar când nu a mai putut a ajuns așa. Noi credem că a murit de foame și de sărăcie. Era un om cuminte, liniștit. Nu bea și era tare respectuos”, spun vecinii, potrivit vremeanoua.ro.