Evenimentul Zilei > Actualitate > Sex, dimineaţa sau seara? Răspunsurile neconvenţionale ale vedetelor din România la această întrebare VIDEO
Sex, dimineaţa sau seara? Răspunsurile neconvenţionale ale vedetelor din România la această întrebare VIDEO

Sex, dimineaţa sau seara? Răspunsurile neconvenţionale ale vedetelor din România la această întrebare VIDEO

La această întrebare au răspuns mai multe vedete Andreei Esca la radio, printre ele regăsindu-se oameni de televiziune, artişti muzicali sau jurnalişti.

La această întrebare au răspuns mai multe vedete Andreei Esca la radio, printre ele regăsindu-se oameni de televiziune ca Mihaela Rădulescu sau Pavel Bartoş, artişti muzicali ca Andra, Delia sau Carla s Dreams, dar şi jurnalişti precum CTP sau Lucian Mândruţă.

Întrebarea neconvenţională cu care vedeta şţirilor Pro Tv a ales să-şi surprindă invitaţii în emisiunea sa de la Europa FM a fost întâmpinată în diferite moduri de către invitaţii acesteia; Dintre aceştia, Delia a fost singura care a „pledat” pentru dimineaţă ca moment adecvat actului sexual, în vreme ce Mikey Haş şi Mihaela Rădulescu au optat sobru pentru seară.

Bobonete, Andreea Marin şi Andra au indicat ambele momente ale zilei ca potrivite pentru relaţii sexuale, „categorie” la care a aderat şi Horaţiu Mălăele, însă cu menţiunea „dacă se poate”.

Şi dacă Lucian Mândruţă, Vlad Petreanu sau fostul premier, Dacian Cioloş, au răspuns cu modestie „când se poate”, Antonia a părut a avea cel mai hotărât răspuns, afirmând „ambele şi între”.

Răspunsul lui CTP la această întrebare a fost unul hazliu, în stiul sarcastic cu care jurnalistul analizează adeseori evenimentele politice acesta a răspun la întrebarea legată de momentul preferat al zilei pentru sex: „Nu am decis eu niciodată, aşa că m am supus preferinţelor”.

Totuşi, cântăreţul vopsit pe faţă de la Carla s Dreams a avut o replică mai profundă, acesta spunând că sexul de dimineaţă e mai „love”, iar cel de seară e mai „murdar”.