Evenimentul Zilei > Sport > Serena Williams, la pământ. Fosta lideră WTA a fost eliminată la Melbourne: „Sunt prea bătrână ca să fac asta”
Serena Williams, la pământ. Fosta lideră WTA a fost eliminată la Melbourne: „Sunt prea bătrână ca să fac asta”

Serena Williams, la pământ. Fosta lideră WTA a fost eliminată la Melbourne: „Sunt prea bătrână ca să fac asta”

Serena Williams a părăsit Australian Open după ce a pierdut în turul al 3-lea de la Melbourne

Serena Williams (locul 9 WTA) a fost învinsă, vineri dimineața, în turul al 3-lea al turneului Australian Open de chinezoaica Qiang Wang (29 în ierarhia mondială), scor 4-6, 7-6(2), 7-5. La final, americanca, deținătoare a șapte titluri la Melbourne, a afirmat că s-a învins singură și a remarcat că este prea bătrână și experimentată pentru a comite greșeli așa cum au fost cele din partida cu Wang.

„Ea a servit bine. Eu n-am returnat ca Serena. Sincer, hai să fim cinstiți cu noi înșine, totul e din vina mea. Eu am pierdut meciul. Asta este. Nu pot juca de maniera asta. Efectiv, nu mai pot face asta. Sunt prea bătrână și experimentată pentru a juca așa într-un turneu atât de important. E total neprofesionist. Nu e ok. Cred că nu e deloc distractiv să joci și să pierzi.

M-am descurcat bine la ultimele două turnee de Grand Slam. Le-am câștigat pe toate în cariera mea și mereu mai apare câte o oportunitate. Dar nu e vorba despre turnee de Grand Slam, este vorba despre mine. Și eu nu am jucat bine azi. Asta e cel mai dezamăgitor. Nu e vorba despre a câștiga, ci despre faptul că sunt mai bună de atât”, a spus Serena.