Evenimentul Zilei > Social > Șeful SGA Suceava, demis pentru că s-a rugat în genunchi contra epidemiei
Șeful SGA Suceava, demis pentru că s-a rugat în genunchi contra epidemiei

Șeful SGA Suceava, demis pentru că s-a rugat în genunchi contra epidemiei

Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor, Daniel Drăgoi, anunță că a fost demis din fucție începând cu data de vineri, 10 aprilie.

Cauza demiterii ar fi faptul că a îngenuncheat în fața instituției pe care o conducea, rugându-se lui Dumnezeu pentru oprirea epidemiei de coronavirus.

Iată ce a declarat Daniel Drăgoi publicației Monitorul de Suceava:

„Pace. Cum vă spuneam ieri, dimineață m-a sunat șeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu de a mă ruga în fața clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava/România și să oprească această pandemie de Covid-19. Le-am spus că nu am greșit cu nimic față de voi, nici față de Dumnezeu. El a zis că așa a venit ordinul de la București. Și astăzi am primit decizia prin fax, cu data de 10-04-2020, sunt schimbat din funcție. De 6 ani sunt pe acest post și cred că este și acest lucru în voia Lui Dumnezeu. Șefii mei au zis că regretă pentru că nu au ce să-mi reproșeze, dar cred ei că Dumnezeu va face dreptate! Le-am spus că nici eu nu le reproșez nimic și continui să mă rog așa cum am declarat. Vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre! Să rămânem sănătoși!”.

Publicația suceveană mai scrie că Daniel Drăgoi studiază împreună cu un avocat posibilitatea contestării în justiție a deciziei.

În locul lui Drăgoi a fost numit Bogdan Piticari, șeful formațiunii din Câmpulung Moldovenesc.