Seful Politiei Zlatna, cercetat pentru ca l-a agresat pe viceprimar

Seful Politiei Zlatna, cercetat pentru ca l-a agresat pe viceprimar

Viceprimarul a declarat in plangerea catre prefectura ca politistul l-a imbrancit si a incercat sa-l arunce de pe un pod. Incidentul s-ar fi produs la locul unui accident, unde au fost chemati amandoi deoarece masina cu pricina intrase intr-o conducta de gaz. Alexandru Olalau sustine ca totul s-a petrecut chiar in momentul in care se pregatea sa plece de acolo.

„In acel moment, subcomisarul Tomuta Radu m-a lovit cu umarul, sa ma impinga peste pod in rau. Eu am strigat: „Ce ai ma, Radule, iti dai seama ce faci?” si am alergat spre masina, iar el cu pumnul asupra mea m-a mai fugarit aproximativ zece metri, dupa care a continuat sa ma ameninte ca ma bate”, povesteste viceprimarul in sesizarea care a ajuns si la IPJ Alba.

In privinta motivelor care

l-ar fi determinat pe seful politiei sa-si piarda cumpatul, viceprimarul Olalau spune ca ar fi vorba despre o disputa mai veche de-a lui cu alti doi politisti din Zlatna, pe care i-a dat in judecata pentru ca ar fi incercat sa-i faca dosar penal fara o baza reala. De cealalta parte, subcomisarul Radu Tomuta neaga orice acuzatie. El sustine ca nici nu l-a atins pe viceprimar si ca va astepta rezultatele anchetei.

Ne puteți urmări și pe Google News