Evenimentul Zilei > Actualitate > Șef de serviciu din Primărie, agent electoral pentru actualul edil I VIDEO
Șef de serviciu din Primărie, agent electoral pentru actualul edil I VIDEO

Șef de serviciu din Primărie, agent electoral pentru actualul edil I VIDEO

Șefa Cantinei Sociale din Timișoara, Rodica Cojan, i-a făcut campanie electorală actualului edil, Nicolae Robu. Un video în care aceasta împarte flyere și explică oamenilor cât de bun e Robu, a fost postat marți pe Facebook.

Filmul a fost realizat în perioada campaniei electorale din primăvara aceasta.  Rodica Cojan încearcă să convingă un om să voteze PNL, pentru ca Robu să prindă un nou mandat. „Așa este, în patru ani a mișcat orașul ăsta, vă dați seama dacă mai venea încă un mandat, peste tot, Piața Unirii, Podul Michelangelo, Libertății, centrul nostru pe care îl coordonez eu aici pentru oamenii străzii. În pliantul acesta, pe care o să aveți ocazia să îl studiați acasă, o să vedeți până în anul 2020 care este gândirea dânsului, cât vrea să dezvolte orașul Timișoara”, îi spune Cojan omului căruia îi dă pliantul cu platform electorală a actualului edil.

Rodica Cojan este șefa unui serviciu subordonat municipalității, Cantina Socială. De curând, primarul Nicolae Robu a încercat să restructureze cele trei direcții care oferă servicii sociale îm PrimărianTimișoara, comasându-le într-una singură. Planul a fost amânat de lipsa unui aviz de la ANFP, care atenționa că prin restructurare se pierd posturi de funcționari publici.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: