Evenimentul Zilei > Actualitate > Şedinţă de urgenţă la MAI cu premierul Florin Cîțu și mai mulți miniștri
Şedinţă de urgenţă la MAI cu premierul Florin Cîțu și mai mulți miniștri

Şedinţă de urgenţă la MAI cu premierul Florin Cîțu și mai mulți miniștri

Premierul Florin Cîţu, mai mulţi miniştri ai Guvernului său, dar şi secretarul de stat în MAI şi şeful DSU Raed Arafat se reunesc de urgenţă într-o şedinţă la sediul Ministerului de Interne pentru a discuta despre situaţia epidemiologică din România. În ultimelze zile tot mai multe localităţi au intrat în carantină, după ce incidenţa COVID a depăşit 6 cazuri la mia de locuitori. La ATI nu mai sunt locuri în multe spitale din ţară.

Şedinţă de urgenţă la MAI pe tema evoluţiei pandemiei COVID. Premierul Florin Cîţu, mai mulţi miniştri ai Guvernului său, dar şi secretarul de stat în MAI şi şeful DSU Raed Arafat se reunesc de urgenţă într-o şedinţă pentru a discuta despre situaţia COVID-19 în România. Situaţia cea mai gravă este în spitale unde a fost înregistrat cel mai mare număr de internari, dar şi la ATI, în codiţiile în care România a raportat azi cel mai mare număr de pacienţi în stare gravă la Terapie Intensivă de la începutul pandemiei, 1324 pacienţi COVID.

Situația este cu atât mai gravă cu cât astăzi au fost anunțate alte   6.096  de noi cazuri de infectare de coronavirus în România.

Mai multe județe sunt în codul roșu, având rata de incidență depășită. Dar și mai multe localități din jurul Bucureștiului sunt în carantină pentru că a fost depășit numărul de infectări cu noul coronavirus.