Evenimentul Zilei > Actualitate > Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi a fost redeschisă
Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi a fost redeschisă

Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi a fost redeschisă

Secţia Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală a fost redeschisă, astăzi, după ce activitatea a fost suspendată aproximativ opt luni, a declarat primarul sectorului 1, Dan Tudorache.

„A fost deschisă Secţia ATI a Spitalului de Arşi. Primăria Sectorului 1 a terminat lucrările la jumătatea lunii ianuarie. Aproape o lună de zile au durat verificările de către Direcția de Sănătate Publică. Secţia poate fi folosită începând de astăzi”, a declarat Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

Secţia Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală a fost închisă în luna iulie a anului trecut, după ce în spaţiul public au apărut informaţii referitoare la decesul unei femei care iniţial ar fi fost supusă unei transfuzii greşite de sânge, dar şi imagini cu un bolnav pe rănile căruia colcăiau larve. Ulterior difuzării știrilor, a fost declanșat un control în urma căruia Inspecţia Sanitară a decis suspendarea activităţii Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Arşi şi au dispus amenzi contravenţionale în valoare de 6.000 de lei.

Totodată, precizăm că în ambele cazuri au fost deschise dosare penale.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: