Evenimentul Zilei > Social > SECRETUL Mihaelei Rădulescu a fost DEZVĂLUIT. Vedeta ţinea cu DINŢII de el
SECRETUL Mihaelei Rădulescu a fost DEZVĂLUIT. Vedeta ţinea cu DINŢII de el

SECRETUL Mihaelei Rădulescu a fost DEZVĂLUIT. Vedeta ţinea cu DINŢII de el

Secretul pe care Mihaela Rădulescu l-a ţinut ascuns atâta timp a ieşit la lumină. Fanele ei au fost mai mult decât încântate să afle cheia unei siulete de excepţie.

Secretul din spatele fizicului de invidiat al Mihaelei Rădulescu s-a aflat. Vedeta a postat pe Facebook ce cură de slăbire ţine pentru a arăta impecabil chiar şi o vârstă înaintată.

Toată lumea este curioasă să afle “reţeta secretă” a siluetei cu care Mihaela Rădulescu se mândreşte la 48 de ani, însă vedeta nu a făcut niciodată o taină din asta: mâncarea sănătoasă, orele de sport din fiecare zi şi, mai nou, cura de detoxifiere, de o săptămână pe care o ţine aproape în fiecare lună.

Cura de detoxifiere ținută de Mihaela Rădulescu:

„- suc de legume in fiecare dimineata (castravete, ginger, telina si incerc sa-l fac mai placut, adaugand si un mar)

– inlocuiesc cafeaua cu ceai verde, la care adaug putin ginger si multa lamaie.

– imi fac un masaj cu sare de Himalaya (aia grunjoasa) la picioare, incepand de la talpi si pana la solduri – stimuleaza circulatia si sistemul limfatic si ca bonus, lasa pielea foarte fina.

– mananc de 3 ori pe zi, la ore fixe, fara rontaieli intre mese. De sete, beau apa si iaurt lichid, dar numai intre mese, nu in timpul lor”, se arată în mesajul scris de Mihaela.