Evenimentul Zilei > Monden > Secretul incredibil al lui Victor Slav: A suferit în adolescență de o boală greu de depistat!
Secretul incredibil al lui Victor Slav: A suferit în adolescență de o boală greu de depistat!

Secretul incredibil al lui Victor Slav: A suferit în adolescență de o boală greu de depistat!

Considerat unul dintre cei mai atletici bărbați din showbiz, Victor Slav își dedică mult timp sportului.

Nimeni nu ar fi bănuit că, în adolescență, vedeta, ce petrece acum ore în șir la sală, a suferit de o boală gravă, care, nedescoperită, îi putea pune viața în pericol. De curând, Slav i-a însoțit pe Bursucu și pe Ana Maria Barnoschi, de la Kanal D, pentru a duce unui copil premiile câștigate pentru el, la „Roata Norocului”.

A suferit cumplit când era în liceu

Puștiul, care provine dintr- o familie săracă, suferă de astm, o afecțiune care presupune investigații periodice și cheltuieli mari cu medicamentele. „Și eu am suferit de astm când eram în liceu. Este adevărat că era astm alergic, dar a fost ceva extrem de neplăcut. Boala se manifesta în special când mergeam la bunici, primăvara, și îmi apăreau tot felul de bubițe pe piele. Pentru că nu știam la ce eram alergic, am făcut o mulțime de investigații și teste! Îi doresc lui Nicușor să fie sănătos și să aibă puterea să lupte pentru a-și îndeplini visul!”, a spus Victor Slav.

De aproape doi ani, fostul prezentator meteo stă departe de micul ecran. Iubitul Biancăi Drăguşanu, care are o firmă de construcții, nu a mai apărut în emisiuni decât pentru cauze umanitare. „Victor a ieșit din lumea asta, a showbizului, și nu mai vrea să revină. Nu își dorește. Suntem încă împreună pentru că așa a vrut Dumnezeu. Sper să fie așa, să fie de durată”, a spus Bianca, despre care publicațiile de scandal spun că ar fi gravidă.