Tatăl unei fete din Dolj, Giorgiana Marin, care este premiantă, face eforturi disperate pentru a o găsi pe copila care a dispărut de acasă în urmă cu un an și jumătate, anunță antena3.ro.

Tatăl Georgianei  a declarat sâmbătă, la emisiunea „Linia întâi”,  că prietenul ei, mai mare cu mai mulți ani decât ea, ar fi responsabil de dispariția fetei. El spune că a depus plângere la Poliție la câteva luni după ce fata a plecat de acasă..

„Am crezut că totuși nu va fi un caz atât de ciudat și că o să vină acasă. Ultima discuție pe care a avut-o cu mine, în mai anul trecut, a cerut o sumă de bani pentru o datorie, cred. Eu din luna mai nu am mai vorbit cu ea”, mărturisit bărbatul.

Bunica fetei din Dăbuleni a fost de nenumărate ori la poliție, făcând tot felul de demersuri pentru a o găsi. Bunica spune că a văzut-o ultima oară pe Giorgiana bătută și foarte speriată, fata  spunându-i  că a fost amenințată cu cuțitul de către patru bărbați.

Sunt indicii că fata ar fi ajuns pe mâna proxeneților, pe numele ei existând o amendă pentru practicarea prostituției pe centura Craiovei.

Atunci când bunica Georgianei  s-a dus să plătească impozitul pe casă, a aflat că mai are ceva de plătit o amendă pentru prostituție pe numele Giorgianei. Bătrâna spune că fata nu a fost dusă însă și la poliţie, având în vedere că numele ei era implicat într-un dosar de dispariţie.