Tribunalul Bucureşti ia în discuţie, mâine, un nou termen al procesului în care preşedintele CNA Laura Georgescu, Narcisa Iorga, fost membru al CNA, fostul primar al municipiului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan „Pinalti” şi Viorel Hrebenciuc, fost deputat, au fost trimişi în judecată în dosarul privind retragerea licenţei postului Giga TV.

Procurorii arată că, la data de 17 septembrie 2013, la propunerea Laurei Georgescu, CNA a decis, cu o majoritate de 7 la 4 (11 membri CNA prezenţi), retragerea licenţei audiovizuale pentru postul Giga TV, controlat de Gheorghe Ştefan.

Ulterior datei de 17 septembrie 2013, Narcisa Iorga l-a îndrumat fostul primar să apeleze la cunoştinţele sale din mediul politic pentru a influenţa votul pe care ceilalţi membri ai CNA urmau să îl dea cu privire la contestaţia pe care postul TV respectiv intenţiona să o formuleze,

Gheorghe Ştefan i-a solicitat sprijin lui Viorel Hrebenciuc, astfel încât acesta să se implice nemijlocit în realizarea de demersuri pentru a determina funcţionari din cadrul CNA ca instituţia să revină asupra deciziei prin care a fost retrasă licenţa pentru postul de televiziune respectiv. (Ionuţ Mureşan)