Se discută anularea drumului de lux "furat" de şeful de la Metrou

Se discută anularea drumului de lux "furat" de şeful de la Metrou

Mai marii Capitalei susţin că nu ştiau de adresa Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului de Stat (RAAPPS) privind anularea drumului de lux construit ilegal de şeful de la Metrorex, Aurel Radu, şi spun că o să analizeze cererea.

EVZ a dezvăluit, în ediţia tipărită de luni, faptul că directorul general a obţinut o autorizaţie de construcţie specială întro zonă protejată - pe un teren primit de la instituţia unde a fost şef de cadastru- RAAPPS, dar şi un drum de acces care a fost trasat pe un alt teren al Regiei. Vecin cu Iliescu Liderii din Consiliul General al Capitalei, dar şi arhitectul-şef, Gheorghe Pătraşcu, susţin că au aflat de la reporterii EVZ că RAAPPS cere anularea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) prin care şeful milionar al Metrorex a primit cadou drumul pe lângă locuinţa fostului preşedinte Iliescu, de pe strada Jean Monnet nr.16. "Se va discuta în Comisia de Urbanism. Cert este că nu oricine primeşte un drum de lux, iar planurile şi avizele unei documentaţii de urbanism le aprobă Primăria, aleşii generali votează oportunitatea", a declarat liderul USL din Consiliul, Cornel Pieptea.

  • Inginerie imobiliară a șefului de la Metrorex, lângă vila lui Iliescu. Milionarul a construit ilegal un drum ca să-și vândă terenul cu 500.000 de euro

Contactat de EVZ, arhitectul- şef al Capitalei, Gheorghe Pătraşcu, a precizat că va analiza cererea Regiei: "După ce vom analiza documentele, vom lua o decizie". PUZ-ul poate fi anulat de către Consiliul General al Capitalei sau de instanţă.

Ne puteți urmări și pe Google News