Evenimentul Zilei > Actualitate > Scientologii spun că Tom Cruise are „puteri telekinetice şi telepatice”
Scientologii spun că Tom Cruise are „puteri telekinetice şi telepatice”

Scientologii spun că Tom Cruise are „puteri telekinetice şi telepatice”

Actorul pare să fi ajuns la un nivel înalt în secta Scientologică şi poate controla comportamentul oamenilor din jurul său, dar are şi puteri telekinetice şi telepatice, susţin scientologii.

Tom Cruise, un susţinător al sectei Scientologice, ar fi ajuns la un nivel atât de înalt încât deţine control total asupra sa, dar şi asupra mediului înconjurător, susţine Janet Reitman, autoarea unei anchete despre Scientologie.
"Cei ajunşi la nivelul lui Tom Cruise pot mişca obiecte cu puterea minţii, îşi pot părăsi trupul şi pot comunica telepatic şi controla comportamentul animalelor şi al oamenilor", a scris Janet Reitman.
Cruise, un practicant cu vechime de 30 de ani în Scientologie, ar fi parcurs tot drumul numit de reprezentanţii sectei "Podul către libertatea totală". O fostă practicantă a Scientologiei susţine că "nivelul de manipulare de acolo este de necrezut, ca la «The Truman Show»".
În acelaşi timp, în presa britanică circulă zvonuri conform cărora Katie Holmes ar fi vorbit cu avocaţii de spre divorţ prin intermediul unor telefoane "de unică folosinţă" şi i-ar fi interzis lui Tom Cruise să o expună pe Suri la orice întâlnire sau petrecere a sectei Scientologice.
Sursa: Daily Mail
CITEŞTE ŞI:

  • Tom Cruise şi Katie Holmes divorţează
  • Mariajul Tom Cruise – Katie Holmes, un contract pe cinci ani?
  • Katie Holmes, înainte de divorţ: "Încep să redevin eu. E o nouă etapă a vieţii"
  • Tom Cruise şi Katie Holmes divorţează amiabil. VEZI la ce înţelegere au ajuns
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: