În vârstă de 88 de ani, Bernie Ecclestone a mărturisit că legendarul pilot german va putea să răspundă, în viitorul apropiat, tuturor întrebărilorpuse în presa internațională, cu privire la starea sa de sănătate.

În toamnă va fi lansat documentarul intitulat „Schumacher”, iar acesta va include numeroase interviuri cu familia și prietenii lui Michael Schumacher. „El (n.r. – Schumacher) nu e aici în acest moment, dar când se va simţi mai bine, vă va răspunde la toate întrebările”, a spus Bernie Ecclestone, conform Marca. 

Anul acesta, miliardarul Jean Todt, unul dintre apropiații pilotului german, a dezvăluit că a urmărit alături de Schumacher un Grand Prix. „Ecclestone a oferit prin declaraţia sa o speranţă mare că Schumi se va recupera”, a titrat presa germană.

Amintim că Michael Schumacher a suferit un accident grav la schi, în decembrie 2013, în urma căruia a suferit un traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. Din septembrie 2014, legendarul pilot a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cu Ferrari), performanţă unică în Formula 1.

 

Te-ar putea interesa și: