Evenimentul Zilei > Monden > Schimbare majoră la Elena de la Mandinga. Ce „îmbunătățiri” și-a adus bruneta?
Schimbare majoră la Elena de la Mandinga. Ce „îmbunătățiri” și-a adus bruneta?

Schimbare majoră la Elena de la Mandinga. Ce „îmbunătățiri” și-a adus bruneta?

Fosta solistă a trupei Mandinga, Elena Ionescu, arată cu totul altfel decât erau obișnuiți fanii ei, pe vremea când activa în muzică.

Artista Elena Ionescu a apelat la o procedură pentru mărirea sânilor, după o metodă nouă, mai puțin dureroasă și mult mai ușoară. Ea nu și-a pus silicoane, ca marea majoritate a femeilor care își măresc sânii, ci a apelat o procedură care presupune injectarea propriei grăsimi.

Pentru mărirea de sâni, artista a apelat la medicul Cătălin Doboș care a relatat în ce constă noua metodă de mărire a sânilor.

Momentan Elena esteîn perioada de convalescență și trebuie să poarte un corset, însă refacerea după operație este foarte rapidă și în curând se va afla în formă maximă, tocmai la timp ca să filmeze pentru emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena 1, la care participă împreună cu fiul ei.

„Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare. Am să le arăt tuturor care e starea mea după această intervenţie în următoarea perioadă, mai ales că încep un nou show de televiziune, «Mămici de pitici cu lipici» la Antena 1”, a spus Elena ionescu, conform click.ro.

La rândul său, medicul Cătălin Doboș a povestit în ce constă operația și de ce este de preferat în locul metodei clasice care presupune implantarea de silicoane.

„Operaţia de augumentare mamară cu grăsime proprie se desfăşoară în două etape: recoltarea grăsimii şi filtrarea ei şi apoi injectarea grăsimii în sâni. Perioada de recuperare e relativ scurtă, uşor de dus, neimplicând traume asupra muşchiului pectoral, vindecare rapidă, în câteva zile poate conduce maşina, a doua zi poate ieşi şi la plimbare. O perioadă trebuie să evite activităţile sportive şi expunerea la căldură, gen saună, soare sau solar”, a relatat doctoral, conform sursei citate.

În vârstă de 32 de ani, fosta solistă din trupa Mandinga a câștigat anul acesta și marele premiu, în valoare de 250.000 de lei, la un reality show care s-a difuzat pe postul de televiziune Kanal D. Cu acești bani, ea intenționează să achiziționeze o locuință nouă, în care să se mute împreună cu fiul său.

 

„Regina R&B” calcă pe urmele Mihaelei Rădulescu. Ce și-a propus Cristina Spătar?

Secretul Amnei. Cine e necunoscutul cu care petrece pe malul mării?