Evenimentul Zilei > Actualitate > SCENĂ ȘOCANTĂ în Liga I. Un antrenor A LOVIT un jucător în timpul meciului. „I-am dat de l-am zăpăcit”
SCENĂ ȘOCANTĂ în Liga I. Un antrenor A LOVIT un jucător în timpul meciului. „I-am dat de l-am zăpăcit”

SCENĂ ȘOCANTĂ în Liga I. Un antrenor A LOVIT un jucător în timpul meciului. „I-am dat de l-am zăpăcit”

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botoșani, l-a pălmuit pe fotbalistul Cătălin Golofca, pe care l-a introdus pe teren în minutul 32 și l-a schimbat în minutul 83.

Astra Giurgiu s-a impus, luni, pe teren propriu, în partida cu FC Botoșani (scor 3-0), ce a contat pentru etapa a 26-a a sezonului regulat. Golurile au fost marcate de Constantin Budescu (55), Claudiu Belu (76) și Sergiu Buș (85), iar gazdele vor evolua în play-off, în timp ce oaspeții vor juca în play-out. Meciul de la Giurgiu a oferit un moment incredibil. Leo Grozavu, antrenorul botoșănenilor, l-a schimbat pe mijlocașul Cătălin Golofca, în minutul 83, și l-a pălmuit în timp ce jucătorul se așeza pe bancă.

Golofca a începiut partida ca rezervă și a fost introdus pe teren în minutul 32. Nemulțumit de evoluția elevului său, Leo Grozavu a decis să-l schimbe cu 7 minute înainte de final. Tehnicianul a fost ironic la conferința de presă, atunci când a vorbit despre episodul violent. „I-am dat de l-am zăpăcit (n.r. ironic)… Nu l-am lovit. Am avut într-adevăr o ieşire poate mai puţin controlată, dar în niciun caz nu l-am lovit. El nu ştia pe unde e, nu făcea nici efort. Şi-a aruncat şi tricoul pe jos. I-am zis că nu face efort cum ar trebui şi mi-a răspuns că a făcut patru sprinturi consecutive. OK, dacă aşa e normal după patru luni de inactivitate. Teixeira, la 36 de ani, joacă din trei în trei zile”, a spus Grozavu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: