Cearta dintre surorile lui Petrică Mîțu și Doru Gușman continuă. Se bat pe avere

Cearta dintre surorile lui Petrică Mîțu și Doru Gușman continuă. Se bat pe avere Sursa: facebook.com/PetricaMituStoianoficial

Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, dorește să deschidă un muzeu în memoria artistului. Dar nu poate deoarece lucrurile personale sunt blocate în casa din Craiova.

Disputa dintre Doru Gușman și sora lui Petrică Mîțu Stoian este departe de a se încheia. Maria Tărchilă a făcut o nouă mărturisire despre cântărețul care a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, pe 6 noiembrie 2021.

Petrică Mîțu Stoian a fost, fără îndoială, unul dintre cele mai mari cântăreţi de muzica populară. Acesta a murit fulgerător, în toamna anului 2021. Acesta este unul dintre motivele pentru care a deschis un proces împotriva impresarului care i-a gestionat cariera muzicală.

Doru Gușman folosește lucrurile lui Petrică Mîțu

Una dintre surorile lui  Petrică Mîţu Stoian încearcă să recupereze bunurile artistului din casa de la Craiova. Însă pentru moment aceasta se judecă cu impresarul artistului. În ziua în care interpretul de muzică populară ar fi împlinit 63 de ani, sora s-a dus la cimitirul din Craiova.

Ne puteți urmări și pe Google News

Între timp, Doru Gușman folosește majoritatea lucrurilor care i-au aparţinut lui Petrică Mîțu. Impresarul a declarat că artistul a împărțit, de fapt, bunurile sale înainte de a muri. Acestea ar fi fost aduse în locuința din București.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Sursa foto: Facebook.

Ce spune avocata despre lucrurile lui Petrică Mîțu

Avocata Mariei Tărchilă, Carmen Obârșanu, susține că managerul s-a prezentat la Tribunal cu un inel care i-a aparținut însuși cântărețului. Acesta ar fi spus că bijuteria, de fapt, a fost primită cadou de la partenera sa de viață.

„Mergem în continuare cu procesul, cu plângerea pe care am făcut-o la poliție. Doru Gușman a început să râdă că nevasta-sa îl întreținea, de fapt, pe Petrică Mîțu Stoian, asta a fost în birou la poliție. După care a început să mă atace pe Facebook. Eu, de fapt, știu ce era în spatele acelei așa zise prietenii. Îl puneau să se dușmănească cu toată familia, lui îi era frică să dea telefon chiar și acasă la familie, dar procesul continuă. Au fost audiați martorii, a fost audiat domul Gușman. A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile. Purta inelul lui Mîțu la deget când a venit la audieri”, a declarat avocata.

De asemenea, avocata Carmen Obârșanu a mai subliniat că impresarul Doru Gușman a sugerat în fața judecătorilor că Petrică Mîțu Stoian era cam sărac. Această declarație a deranjat mult familia regretatului artist.