Evenimentul Zilei > Social > SCANDALUL Goțiu-Palada se mută de la TV la TRIBUNAL. ANUNȚ de ultimă oră al senatorului
SCANDALUL Goțiu-Palada se mută de la TV  la TRIBUNAL. ANUNȚ de ultimă oră al senatorului

SCANDALUL Goțiu-Palada se mută de la TV la TRIBUNAL. ANUNȚ de ultimă oră al senatorului

Senatorul USR Mihai Goţiu, implicat într-un incident cu Mirel Palada, care l-a agresat în studioul B1 TV, anunţă că şi-a ridicat joi certificatul medico-legal şi că nu renunţă la plângerea penală făcută împotriva fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. El spune că va ajunge curând la Parchet, urmând ca procurorii să înceapă urmărirea penală. Reamintim că și Mirel Palada a reclamat-o la CNA pe prezentatoarea B1TV, Nadia Ciurlin, că nu ar fi apărat-o în emisiune.

 

"Domnule Palada, ne vedem la tribunal! Astăzi am ajuns la IML de unde mi-a fost eliberat Certificatul Medico-Legal care face dovada agresiunii lui Mirel Palada. Apoi am mers cu certificatul şi l-am depus la Poliţia Sectorului 1 Bucureşti (unde am depus şi plângerea penală pentru ultraj, pe data de 14 septembrie). De aici, certificatul va fi expediat la parchet (sper că a şi fost trimis între timp) şi, din acest moment, nu mai există niciun motiv pentru procurori să mai amâne începerea urmăririi penale”, a scris Mihai Goţiu pe pagina de Facebook.

CULMEA CAFTELII: PALADA îl loveşte din nou pe Goţiu! S-a aflat BOMBA DE ULTIMĂ ORĂ. News alert!

Reamintim că prezentatoarea B1TV, Nadia Ciurlin, în a cărei emisiune sociologul Mirel Palada i-a aplicat o corecție fizică senatorului Mihai Goțiu, a reacționat pe Facebook, după ce a aflat că „bătăușul” a reclamat-o la CNA. Şi Mihai Goţiu a reacţionat astăzi pe pagina sa de Facebook după decizia luată de Palada.

 

Filmul COMPLET al BĂTĂII dintre Palada și Goțiu, din studioul B1 TV