Evenimentul Zilei > Social > Nadia Ciurlin reacționează DUR, după ce Palada a reclamat-o la CNA: „Culmea tupeului! Un bătăuș ofensat că nu l-a protejat o femeie”
Nadia Ciurlin reacționează DUR, după ce Palada a reclamat-o la CNA: „Culmea tupeului! Un bătăuș ofensat că nu l-a protejat o femeie”

Nadia Ciurlin reacționează DUR, după ce Palada a reclamat-o la CNA: „Culmea tupeului! Un bătăuș ofensat că nu l-a protejat o femeie”

Prezentatoarea B1TV, Nadia Ciurlin, în a cărei emisiune sociologul Mirel palada i-a aplicat o corecție fizică senatorului Mihai Goțiu, a reacționat pe Facebook, după ce a aflat că „bătăușul” a reclamat-o la CNA.

Nadia Ciurlin l-a criticat pe Mirel Palada în termeni duri  pe fostul purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, după ce a aflat că acesta i-ar fi reproșat prezentatoarei că nu i-a luat apărarea în fața invitaților săi.

Acum două săptămâni, Mirela Palada provoca un scandal monstru, când în pauza de publicitate s-a năpustit asupra senatorului USR, Mihai Goțiu, luându-l pur și simplu la bătaie, sub ochii oripilați ai prezentatoarei.

Filmul COMPLET al BĂTĂII dintre Palada și Goțiu, din studioul B1 TV

"Aud ca Mirel Palada ma reclama la CNA ca nu l-am aparat intr-o emisiune in fata criticilor unor invitati, dupa vestita bataie din platoul B1TV. Asta e culmea tupeului! Un bataus ofensat ca nu l-a protejat o femeie. Nu apar din principiu oameni violenti, dar exista dovada ca l-am sunat in direct sa se apere singur. Daca nu dadea bir cu fugitii, poate gasea vreun argument in apararea lui. Altfel, astept amenda CNA, ca doar traim in tara in care cine da cu pumnul umbla liber pe strada, iar cine nu ii apara reputatia e bun de tras la raspundere.", a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.

Președintele Federației Române de Aikido: „Mirel Palada ESTE O RUȘINE”