Evenimentul Zilei > Monden > Scandal teribil cu regele manelelor. S-a întâmplat chiar în casa manelistului!
Scandal teribil cu regele manelelor. S-a întâmplat chiar în casa manelistului!

Scandal teribil cu regele manelelor. S-a întâmplat chiar în casa manelistului!

Regele manelelor, Nicolae Guță, trece plin clipe de coșmar. Artistul s-a certat rău de tot cu fiica sa.

Nicolae Guță a intrat în conflict cu propria fiică, Nicoleta. Celebrul cântăreț de manele a jignit-o fără nicio jenă și, totodată, a amenințat-o că nu va mai cânta niciodată. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, scrie Cancan.

Totul s-a întâmplat din cauza mariajului eșuat pe care Nicoleta Guță l-a avut cu Andrei Căldăraru. Femeia a făcut dezvăluirile, cu ochii în larcimi, la emisiunea „Acces Direct”. La momentul respectiv, artista a cunoscut un bărbat în mediul on-line pentru care ar fi vrut să pună punct căsniciei.

Situația l-a deranjat teribil pe Nicolae Guță, care și-a jignit fiica și a somat-o să nu mai cânte vreodată și să mai apară în public cu numele de Guță. Din fericire, au îngropat securea războiului, iar acum se înțeleg mai bine ca oricând.

Altfel, la 51 de ani, Nicolae Guță are 12 copii și se pregătește să devină din nou ginere. El și mama celui mai mic moștenitor, Cristina, vor să facă nunta în ziua în care îl vor boteza pe Edan. Devenit un familist convins în ultimii ani, controversatul manelist a ales să nu investească bani în mașina pe care o conduce, astfel că… de multă vreme, el conduce un autoturism fabricat în România și pe care o preferă mulți dintre români.