Evenimentul Zilei > Politica > Scandal în platourile România TV. Replică dureroasă pentru Mirel Palada: „Nu vorbesc cu bătăușii”
Scandal în platourile România TV. Replică dureroasă pentru Mirel Palada: „Nu vorbesc cu bătăușii”

Scandal în platourile România TV. Replică dureroasă pentru Mirel Palada: „Nu vorbesc cu bătăușii”

Mirel Palada ajunge din nou în prim-plan după un schimb de replici acide cu Cristian Seidler, deputat USR. Cel din urmă a adus aminte de un moment jenant care-l implică pe Palada.

Mirel Palada și Cristian Seidler, de la USR, au avut un schimb de replici, luni seara, la România TV. Cei doi au fost invitați în emisiunea lui Victor Ciutacu, iar deputatul USR a spus că refuză să intre în dialog cu sociologul Mirel Palada, pe care l-a numit ”bătăuș de studio”.

În trecut, Palada l-a bătut, la televiziunea B1 TV, pe Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului din partea USR.

„Cristian Seidler: Cu bătăuși de studio eu nu vorbesc!

Mirel Palada: Domnule Ciutacu, vă rog să îl întrebați ce părere are despre moralitatea lichidelor seminale în politică?”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

Ulterior, Palada a repetat de mai multe ori întrebarea, fără a primi un răspuns.


În timpul pauzei publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin! După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței.

Nadia Ciurlin a anunțat incidentul după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi.

„Din păcate pe pauza publicitară s-au întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a anunțat Nadia Ciurlin la acel moment.